Yandex Metrica

Sitede Ara

Yalı Çapkını dizisindeki yalı kimin, sahibi kim? Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Yalı Çapkını dizisindeki yalı kimin, sahibi kim? Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını konusu ve oyuncu performansı kadar çekimlerin yapıldığı mekanlarla da adından söz ettiriyor. Dizinin çekimleri Üsküdar Beylerbeyi’nde bulunan İstanbul'un en lüks yalısında devam ediyor. Dizinin izleyicileri Yalı Çapkını dizisindeki yalı kimin, sahibi kim? sorusuna yanıt arıyor. Peki Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Gündem

20.09.2024, 16:02

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını yeni sezon bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizi kısa sürede reytinglerde üst sıralarda kendisine yer edinmeyi başardı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizinin çekildiği mekanlar da dizi kadar adından söz ettiriyor. Sık sık izleyicilerin karşısına çıkan boğaz yalısının kimin olduğu ve sahibinin kim olduğu merak ediliyor. 

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: İmam hatip ve Harbiyelileri karşı karşıya getirmek isteniyor Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: İmam hatip ve Harbiyelileri karşı... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YALI KİMİN, SAHİBİ KİM?

Yalı Çapkını dizisi Üsküdar Beylerbeyi’nde bulunan boğaz yalısında çekiliyor. Tarihi yalı Sabancı Ailesi‘ne ait. Sakıp Sabancı Yalısı (Şevket Paşa Yalısı) olaarak da bilinen yalı bir servet değerinde. Yalı Çapkını dizisindeki yalı Osmanlı döneminden kalmadır. Tarihi değere sahip olan yalı  Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahiptir. Bu tarihi yalı, dizinin çekimleri için yapım şirketine kiralandı. 

Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI YALI DEĞERİ NE KADAR?

Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin sıkça gördüğü yalı rekor bir fiyattan satışa çıktı. Yalı için istenen para 1 milyar 250 milyon TL.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir' Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalı Çapkını, İstanbul’un gözde semtlerinde çekiliyor. Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz kıyısındaki semtler ve yalılar dizinin ana çekim noktlarıdır. 

Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden kutlanır? Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDEKİ YALI KAÇ ODA?

Yalının 1.985 metrekare brüt, 1.670 metrekare net alana sahip olduğu açıklandı. 2 bin 380 metrekarelik arazisi bulunan yalının, 14 odası bulunuyor. 3 kattan oluşan yalıda 6 banyo bulunuyor. 

Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor.Salonun üst katında ise yatak ve giyinme odaları, banyolar, kahvaltı salonu bulunuyor. Öte yandan yalının üzerinde bir çatı katıda yer alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading