Yandex Metrica

Yalı Çapkını Kaya neden yok? Halis Ağa'nın torunu Kaya diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını Kaya neden yok? Halis Ağa'nın torunu Kaya diziden ayrıldı mı?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını izleyicileri Yalı Çapkını Kaya neden yok? Halis Ağa'nın torunu Kaya diziden ayrıldı mı? sorularını soruyor. Dizide yeni sezon öncesi kan kaybı yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Kaya'yı oynayan Tarık Emir Tekin diziden ayrıldığını açıkladı.

Gündem

20.08.2024, 17:41

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisine geçtiğimiz sene katılan ve Halis Ağa'nın torunu Kaya rolüyle herkesin beğenisini kazanan Tarık Emir Tekin'i dizide göremeyen izleyiciler Yalı Çapkını Kaya neden yok? Halis Ağa'nın torunu Kaya diziden ayrıldı mı? sorularını sormaya başladı.

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak sallayamaz Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI KAYA NEDEN DİZİDE YOK?

Yalı Çapkını dizisinden yeni sezon öncesi ilk ayrışılık haberi geldi. Halis Ağa'nın torunu Kaya karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Tarık Emir Tekin diziden ayrıldığını açıkladı.

SGK, vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı! Böyle bir uygulamamız yok SGK, vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı! Böyle bir uygulamamız yok Haberi Görüntüle

HALİS AĞA'NIN TORUNU KAYA DİZİDEN AYRILDI MI?

Halis Ağa'nın torunu Kaya rolüyle beğenileri toplayan ünlü oyuncu projeden ayrıldığını duyurdu. Tekin açıklamasında “Ben bu projede misyonumu tamamladım. Yalı Çapkını‘yla vedalaştık ama benim için fevkalade bir deneyimdi. Ben bu ekipten kopmam. Çok tatlı bir ekip… Misyonunu tamamladığını düşünüyorum. OGM ile çalışmak, bu ekiple çalışmak benim açımdan gerçekten onur verici bir tecrübeydi” dedi.

Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen şahsın soykırımcı Netanyahu hükümetinde dahi itibarı bulunmamaktadır' Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen... Haberi Görüntüle

İKİNCİ SEZONDA GELMİŞTİ

Taro Emir Tekin, diziye ikinci sezonda dahil olmuş ve Halis Ağa'nın Londra'daki kızı Nükhet'in oğlu Kaya karakterine hayat verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading