Yandaş gazeteci Fatih Portakal'dan olay sözler! ''Tel Aviv maalesef şu an füze saldırısı altında.'' belirtti.

Yandaş gazeteci Fatih Portakal'dan olay sözler! ''Tel Aviv maalesef şu an füze saldırısı altında.'' belirtti.

CHP'li gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV canlı yayınında sarf ettiği sözler büyük tepki çekti. Portakal, İran'ın İsrail saldırısını, 'Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında.' sözleriyle yorumladı. 

Gündem

02.10.2024, 15:51

İşgalci İsrail ordusu Gazze'den sonra Lübnan'a saldırdı. İran, siyonist rejime karşı şok bir füze saldırısı başlattı. İran Devlet Televizyonu füzelerin yüzde 80 oranında hedefine ulaştığını belirtirken İsrail de karşılık vereceğini açıkladı. 

CANLI YAYINDA TEPKİ ÇEKEN SÖZLER! 

Sözcü TV'de ise Fatih Portakal skandal bir yayına imza attı. Fatih Portakal, İsrail'e atılan füzelerden rahatsız olduğunu ilan edercesine, İsrail'e atılan füzeler Fatih Portakal'ı rahatsız etti. 

Fatih Portakal, İran'ın soykırımcı İsrail'e yönelik füze saldırısını yorumladığı esnada, "Tel Aviv maalesef şu an füze saldırısı altında. İran'ın füze saldırısı altında... 100'den fazla füzenin atıldığını İsrail basını az önce söyledi" ifadelerini kullandı.

 

TERÖR SEVİCİ GAZETECİLER İŞ BAŞINDA 

Dün akşam televizyon kanallarında da ilginç anlar yaşandı. NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe "İsrail bunu yaptı hak ettiler demek doğru değil. Sonuçta zarar görenler siviller. Tel Aviv'de, çok sayıda sivilin zarar görebileceği endişesindeyim" ve  Sözcü TV yayınında ise Fatih Portakal "Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında. Şehirde patlamalar var. Gökyüzünde mi karada mı bilmek mümkün değil" açıklamaları sosyal medyada tepkiye neden oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ OLDU 

Yandaş gazeteci Portakal ve Yeşiltepe'nin açıklamaları  sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. İsrail'in aylardır Gazze'ye füze yağdırdığını ve on binlerce sivili katlettiğini belirten kullanıcılar, eleştirel yorumlar yaptı. 

 

İRAN'DAN MİSİLLEME 

Soykırımcı İsrail ordusuna karşı İran aralarında balistik silahların da olduğu bir füze saldırısında bulundu. Saldırının Hamas lideri İsmail Heniyye, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve İranlı general Abbas Nilfuraşan'ın öldürüldüğü İsrail saldırılarına karşılık olarak gerçekleştirildiği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading