Yandex Metrica

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e trafikte saldırı

Yargıtay Savcısı Necip Cem İşçimen, İstanbul Kadıköy'de Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası otopark sırası beklerken 2 kişi tarafından saldırya uğradı. Saldırganlardan biri yakalanırken diğeri de teslim oldu.

Gündem

02.09.2024, 17:55

Geçtiğimiz cuma akşamı oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçından çıkan Yargıtay Cumhuriyet savcısı Necip Cem İşçimen, arkasında kornaya basan sürücüyü uyarmak istediği için saldırıya uğradı ve tarfik magandaları tarafından öldüresiye dövüldü.

Savcı İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor müsabakasını izlemek için bir yakınıyla birlikte Kadıköy'e gitti. Savcı İşçimen, arabasını Kalamış'ta bir otoparka park ettikten sonra stada geçti. Müsabaka sonrası tekrar otoparka dönen İşçimen, otopark ücretini ödemek için gişeye gittiği sırada otopark görevlisi "Sistem güncellemesi ve Z raporu alındığını" söyleyerek beklemesini söyledi. Ancak o esnada arkasında bekleyen E.G ile T.T. korna çalıp, selektör yaparak duruma tepki gösterdi. Tepkinin ardından konuşmak için araçtan inen savcı, ikilinin saldırısına uğradı.

Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi işten atıldı mı? Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi... Haberi Görüntüle

7 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Otomobilden inen sşehir eşkıyaları, yumruk ve tekmelerle savcı İşçimen'i ağır şekilde darbetti. Savcı İşçimen, çevredekilerin araya girmesiyle canını zor kurtdı. Hadisenin ardından Necip Cem İşçimen, karakola giderek dayak yediği saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri otopark kameralarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  Savcı İşçimen, polis merkezinde gösterilen kayıtlardan iki şüpheliyi teşhis etti. Saldırganlardan T.T yakalandı, firari olan E.G ise teslim oldu. E.G’nin 7 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Yargıtay Cumhuriyet savcısı Necip Cem İşçimen'in trafik magandaları tarafından darp edildiği görüntüler, sosyal medyada infial yarattı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Kadıköy'de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yapılan saldırıyla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç çocuk kayıp? Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakan Tunç, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, İşçimen'e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading