Sitede Ara

Yarın 1 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Yarın 1 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Meteoroloji’den gelen son uyarılarla birlikte Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Sinop’ta yarın 1 Ekim okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, 1 Ekim Salı okullara tatil var mı?

Gündem

30.09.2024, 10:07

Hafta sonunda Pazar akşamında havaların soğuması ile birlikte pek çok ilde gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına görüldü. Özellikle Marmara Bölgesi’ni etkisini altına alan yoğun yağışların bu akşam itibaren Batı Karadeniz’de de etkili olacağı kaydedildi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Hava sıcaklıklarının kuzeybatı bölgelerimizden başlayarak, kuzey kıyılarımızda 4 ila 8 derece, iç kesimlerde ise 12 ila 15 derece düşeceği tahmin edilmektedir. Ülkemizin güney kesimlerinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmemektedir. Soğuk havanın Salı günü İç Anadolu’nun doğusu ve Orta Karadeniz, Çarşamba günü Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde etkili olduktan sonra Perşembe günü ülkemizi terk edeceği tahmin edilmektedir” ifadeleri yer aldı.

Son gelen uyarılarla birlikte başta Bursa olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Sinop’ta yarın 1 Ekim Salı gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

1 Ekim okullar tatil mi

Yiğit İnandı kimdir? Survivor Nisa kiminle evlendi? Yiğit İnandı kimdir? Survivor Nisa kiminle evlendi? Haberi Görüntüle

YARIN 1 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den yapılan gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Sinop’ta 1 Ekim’de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından yarın 1 Eki Salı gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading