Yarın 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Yarın 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Meteoroloji'den Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat, Sivas, Çanakkale, Sinop, Artvin, Ardahan, Kastamonu, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Trabzon, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük için gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı gelmesi sonrasında yarın 14 Ekim'de okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, 14 Ekim Pazartesi okullara tatil var mı?

Gündem

13.10.2024, 11:40

Hafta sonunda Meteoroloji'den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Yağışlar özellikle Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz bölgelerinde etkisini gösterdi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri, Çanakkale'nin iç kesimleri ile Batı Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor” ifadeleri yer aldı.

yarın 14 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılar sonrasında öğrencilerde Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat, Sivas, Çanakkale, Sinop, Artvin, Ardahan, Kastamonu, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Trabzon, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük'te yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgular oldu.

Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü? Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

YARIN 14 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat, Sivas, Çanakkale, Sinop, Artvin, Ardahan, Kastamonu, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Trabzon, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük'te yarın 14 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading