Yarın 15 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Yarın 15 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Meteoroloji'den Adana, Hatay, Mersin, Sinop, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Van için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı gelmesi sonrasında yarın 15 Ekim'de okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, 15 Ekim Salı okullara tatil var mı?

Gündem

14.10.2024, 15:12

Meteoroloji'den Doğu Akdenizin Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Sıcaklıklarda yaşanan düşüş ile beraber yağışların kuvvetli olacağı ve yağış anında fırtına ve sonrasında da sel ihtimali uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdenizin Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor” ifadeleri yer aldı.

15 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılarla birlikte öğrencilerde Adana, Hatay, Mersin, Sinop, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Van'da yarın 15 Ekim Salı gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak eder oldu.

Vicdanları kanatıyordu! Adalet Bakanı Tunç'tan 'iyi hal' açıklaması Vicdanları kanatıyordu! Adalet Bakanı Tunç'tan 'iyi hal' açıklaması Haberi Görüntüle

YARIN 15 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen gök gürültülü sağanak yağış uyarısı sonrasında Adana, Hatay, Mersin, Sinop, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Van'da yarın 15 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından yarın 15 Ekim Salı gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

7

0

1

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading