Yarın (17 Ekim) Elazığ'da okullar tatil mi? Elazığ'da yarın okul yok mu?

Yarın (17 Ekim) Elazığ'da okullar tatil mi? Elazığ'da yarın okul yok mu?

16 Ekim'de Malatya'da meydana gelen deprem Elazığ'da da şiddetli hissedildi. Binlerce kişi panik halinde evlerinden dışaraı çıkarken okullar da tahliye edildi. Malatya'da okulların tatil edilmesinin ardından Yarın (17 Ekim) Elazığ'da okullar tatil mi? Elazığ'da yarın okul yok mu? soruları öğrenciler ve veliler tarafınan sorulmaya başlandı.

Gündem

16.10.2024, 11:58

16 Ekim Çarşamba günü saat 10.46'da Malatya'da merkez üssü Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğüne bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de şiddetle hissedildi. Depremin ardından Malatya'da okulların tatil edildiği açıklanmıştı. Elazığ'da yaşayan vatandaşlar ise Yarın (17 Ekim) Elazığ'da okullar tatil mi? Elazığ'da yarın okul yok mu? soruları gündeme geldi.

Öldü mü yaşıyor mu? Cem Garipoğlu’nun mezarından çıkan poşetin sırrı Öldü mü yaşıyor mu? Cem Garipoğlu’nun mezarından çıkan poşetin sırrı Haberi Görüntüle

YARIN (17 EKİM) ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya'da okullar 16 Ekim Çarşamba günü tatil edildi. Elazığ'da da okulların tatil edildiğini duyurmuştu. 16 Ekim 2024 Çarşamba günü Malatya’da ve Elazığ’da okullar 1 gün süre ile tatil ilan edildi. 17 Ekim Perşembe günü için ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Malatya 17 Ekim okullar tatil mi? Yarın Malatya'da okullara deprem tatili var mı? Malatya 17 Ekim okullar tatil mi? Yarın Malatya'da okullara deprem... Haberi Görüntüle

MALATYA'DA DEPREM NEREDE OLDU?

Malatya'nın Kale ilçesi 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Fatma Özdemir kimdir? Yaşam savaşını kaybetti! Fatma Özdemir kimdir? Yaşam savaşını kaybetti! Haberi Görüntüle

MALATYA'DA YIKILAN BİNA VAR MI?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de "Şu ana kadar bizlere ulaşan herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor." dedi.

Toplumsal mesajlar işe yaramıyor: bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobilde katletti! Toplumsal mesajlar işe yaramıyor: bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobilde... Haberi Görüntüle

ELAZIĞ'DA YIKILAN BİNA VAR MI?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  "Kale’de yaşanan deprem şehrimize sınır olmasından dolayı hissedildi. Vatandaşlarımız panik halinde daha güvenli yerlerde kendilerini koruma altına aldılar. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yansımadı. Saha çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading