Yarın 18 Ekim okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullara deprem tatili var?

Malatya ve Sivas merkezli yaşanan depremler sonrasında Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta okullar tatil ilan edilmişti. Öğrenciler ve veliler şimdi de 18 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, yarın 18 Ekim Cuma gününde hangi illerde okullara deprem tatili avr?

Gündem

17.10.2024, 13:37

Malatya'da 5.9 Sivas'ta ise 4.7 büyüklüğünde yaşanan depremler sonrasında okullar 17 Ekim Perşembe günü valiliklerin aldığı karar doğrultusunda tatil ilan edilmişti. Malatya'nın Kale ilçesi ve Sivas'ın Merkez ilçelerinde korkutan depremler akabinde öğrenciler gelen tatil haberlerine kilitlenmişti.

Malatya merkezli dün yaşanan deprem özellikle Diyarbakır ve Elazığ'da paniğe neden olurken pek çok işyeri, okul gibi alanlar tamamen boşaltıldı. Depremin sonrasında bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Sivas'ta yaşanan depremde de herhangi bir can ve mal kaybına rastlanmadı.

İstanbul'da polise bıçaklı saldırı: O anlar kameraya yansıdı İstanbul'da polise bıçaklı saldırı: O anlar kameraya yansıdı Haberi Görüntüle

YARIN 18 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya ve Sivas merkezli yaşanan deprem felaketleri sonrasında 17 Ekim'de Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta okullar tatil ilan edilmişti. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta yarın 18 Ekim Cuma gününde okullar tatil değildir.

18 Ekim okullar tatil mi

Havada panik anları! Münih-Antalya seferini yapan uçağın tekerlekleri patladı! Havada panik anları! Münih-Antalya seferini yapan uçağın tekerlekleri patladı! Haberi Görüntüle

18 EKİM HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Malatya ve Sivas'ta yaşanan depremler sonrasında 17 Ekim'de Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta okullar tatil ilan edildi. Ancak 18 Ekim'de okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

6

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading