Yarın 22 Ekim okullar tatil mi? 22 Ekim'de hangi illerde okullara kar tatili var?

Yarın 22 Ekim okullar tatil mi? 22 Ekim'de hangi illerde okullara kar tatili var?

Meteoroloji'den Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin, Sivas, Yozgat, Bayburt, Ardahan için kar yağışı uyarısı geldi. Öğrencilerde bu uyarılar sonrasında 22 Ekim Salı okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, yarın 22 Ekim'de hangi illerde okullara kar tatili olacak?

Gündem

21.10.2024, 11:14

Meteoroloji'den yeni haftada bazı iller için kar yağışı uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarında düşüşlerin gözleneceği belirtilirken, “Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji'nin diğer bir uyarısında, “Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Sinop çevreleri ve Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güneyi, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Doğu Anadolu'nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

❄️Sivas-Yozgat çevrelerinde zaman zaman karla karışık yağmur,yüksek rakımlarında kar yağışı

❄️Sinop-Samsun Çorum-Amasya-Tokat hattında sağanak yağmur beklenirken yüksek rakımlı köylerde kar yağışı

❄️Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin yüksek rakımlı köylerinde ve yaylarında yoğun kar yağışı

❄️Doğu Karadeniz'in iç kesimleri Bayburt ve Gümüşhane hattında karla karışık yağmur ve zamanla kar yağışı

❄️Kuzeydoğu Anadolu'da ve Ardahan şehir merkezinde kar yağışı

22 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılarla birlikte öğrenciler 22 Ekim Salı gününde okulların hangi illerde kar tatili olacağını merakla bekliyor.

Kalpazan dizisi nerede çekiliyor? Darphane nerede? Hangi mahallede çekildi? Kalpazan dizisi nerede çekiliyor? Darphane nerede? Hangi mahallede çekildi? Haberi Görüntüle

YARIN 22 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin, Sivas, Yozgat, Bayburt, Ardahan için kar yağışı uyarısı yapılması sonrasında öğrenciler yarın 22 Ekim 2024 tarihinde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden bir sın dakika bilgilendirmesi gelmediğinden 22 Ekim Salı günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

1

12

0

2

0

0

0

3

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading