Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Meteoroloji'den hafta sonunda Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bursa, İzmir, Düzce illeri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı gelmesi sonrasında 7 Ekim okullar tatil mi sorusunun yanıtı aranmaya başladı. Peki, yarın 7 Ekim Pazartesi okullara yağmur tatil var mı?

Gündem

06.10.2024, 10:43

Meteoroloji'den hafta sonunda Pazar günü bazı iller için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Öğle saatlerinden itibaren yağışların etkili olması beklenirken fırtına uyarısı da yapıldı. Yağışların özellikle Marmara'nın kuzey ve batısı ile İzmir'in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinde etkili olması beklenmekte.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı ile İzmir'in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Öğrencilerde bu uyarılar sonrasında 7 Ekim Pazartesi gününde hangi illerde okullar tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

7 Ekim okullar tatil mi

Bakan Yerlikaya'dan düzensiz göçle mücadele açıklaması: 'Kaynağında çözme stratejisi yürütüyoruz' Bakan Yerlikaya'dan düzensiz göçle mücadele açıklaması: 'Kaynağında çözme stratejisi yürütüyoruz' Haberi Görüntüle

YARIN 7 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen gök gürültülü sağanak yağış uyarısı sonrasında Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bursa, İzmir, Düzce'de yarın 7 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından yarın 7 Ekim Pazartesi gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading