Yarın 8 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullar tatil?

Yarın 8 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullar tatil?

Meteoroloji'den hafta başında bazı iller için gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Manisa, Kütahya, Manisa, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Kastamonu, Zonguldak, Samsun'da etkili olması beklenen yağışlar sonrasında 8 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı. Peki, yarın 8 Ekim Salı hangi illerde okullara tatil var?

Gündem

07.10.2024, 04:43

Meteoroloji'den Pazartesi günü için bazı illere gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı gelmeye başladı. Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Kütahya, Manisa, Çankırı, Samsun ve Eskişehir'in kuzey kesimleri ile Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile Bolu, Düzce, Kastamonu, Zonguldak çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Son olarak Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Kütahya, Manisa, Çankırı, Samsun ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz ile Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor"

"Yağışların, Batı Karadeniz ile Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

8 Ekim okullar tatil mi

Bu gelen uyarılarla birlikte öğrencilerde 8 Ekim Salı gününde hangi illerde okullar tatil sorusunun yanıtını aramaya başladı.

İstenmeyen adam ilan etmek ne demek? İstenmeyen kişi ilan edilince ne olur? İstenmeyen adam ilan etmek ne demek? İstenmeyen kişi ilan edilince... Haberi Görüntüle

YARIN 8 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Manisa, Kütahya, Manisa, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Kastamonu, Zonguldak, Samsun'da yarın 8 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmektedir. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir son dakika haberi olmadığından yarın 8 Ekim Salı günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading