Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize, Artvin'de okullara tatil var mı?

Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize, Artvin'de okullara tatil var mı?

Meteoroloji’den Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış ve sel uyarısı geldi. Yağışlardan Trabzon, Rize ve Artvin’de etkili olacağı kaydedilirken öğrencilerde 9 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aradı. Peki, tarın 9 Ekim Çarşamba hangi illerde okullara tatil var?

Gündem

08.10.2024, 10:45

Meteoroloji’den Doğu Karadeniz için gök gürültülü sağanak yağış ve sel uyarısı yapıldı. Yağışların özellikle Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyindeki yerlerin etkili olacağı belirtildi. 

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli (25-60 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Bu uyarılarla birlikte öğrencilerde Trabzon, Rize ve Artvin’de yarın 9 Ekim Çarşamba gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı.

9 Ekim okullar tatil mi

Zonguldak 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı? Zonguldak 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi Zonguldak'ta okullara yağmur... Haberi Görüntüle

YARIN 9 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve sel uyarısı sonrasında Trabzon, Rize ve Artvin’de 9 Ekim’de okulların tatil olup olmadığı merak edilmektedir. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından dolayı yarın 9 Ekim Çarşamba gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading