Yarın Bartın 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da okullara yağmur tatili var mı?

Yarın Bartın 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da okullara yağmur tatili var mı?

Meteoroloji'den Bartın için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı geldi. Yağışla birlikte sel uyarısı da yapılırken Bartın 17 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı. Peki, yarın 17 Ekim Perşembe Bartın'da okullara yağmur tatili var mı?

Gündem

16.10.2024, 16:31

Meteoroloji'den Bartın için kuvvetli yağış ve yağış anında fırtına uyarısı yapıldı. Avrupa'da oluşmakta olan Omega Blocing sebebiyle Ukrayna-Kırım hattı üzerinden serin havanın etkili olacağı Bartın'da kuvvetli yağışlara sebebiyet vereceği kaydedildi.

Öğle saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden Oklüzyon Cephe inerken; Marmara'nın doğusunda İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce'de hafif ve orta kuvvette yağış; Batı Karadeniz'de Bolu, Karabük'te hafif ve orta kuvvette yağış; Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop'ta ise yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta Akdeniz'in Toroslar mevkii, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu(Malatya hariç) ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum'un güney, Muş'un doğu kesimlerinde, gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları, Ordu ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Bartın 17 Ekim okullar tatil mi

Tüm bunlarla birlikte öğrencilerde Bartın'da yarın 17 Ekim'de okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor.

YARIN BARTIN 17 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı gelmesi sonrasında Bartın'da yarın 17 Ekim tarihinde okullar tatil mi sorusuna yanıt aranmakta. Ancak şu ana kadar Bartın Valiliği'nden gelen bir son dakika haberi olmadığından yarın Bartın'da 17 Ekim Perşembe gününde okullar tatil değildir.

 

Habere Tepki Ver

0

8

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading