DOLAR

34.47

%-0.2 expand_more

EURO

37.29

%0 expand_less

ALTIN

2995.40

%0 expand_less

BIST

8793.61

%0 expand_less

BTC ($)

68527.35

%0.43 expand_less

Yarın Trabzon 21 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Trabzon'da hangi ilçelerde okullara kar tatili var mı?

Yarın Trabzon 21 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Trabzon'da hangi ilçelerde okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji’den gelen uyarılar sonrasında Trabzon’da hafta sonunda kar yağışı etkili oldu. Öğrencilerde Trabzon’da 21 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, yarın 21 Ekim Pazartesi Trabzon’da hangi ilçelerde okullara kar tatili olacak?

Gündem

20.10.2024, 15:26

Meteoroloji’den gelen uyarılarla birlikte hafta sonunda Trabzon’da kar yağışı etkili oldu. Trabzon’un yüksek kesimleri yoğun kar yağışından etkilenirken Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabah saatlerine kadar aralıksız çalışmalarına devam etti.

Hayrat’ın Sarmaşık Mahallesi ile Şalpazarı’nın Pelitçik ve Sisdağı yolları yoğun yağış nedeniyle ulaşıma tamamen kapanırken karda mahsur kalan bir aracın içerisindeki vatandaşlarda güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de (Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Artvin) kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak, bu illerimizin 1100-1200 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yükseklerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Trabzon 21 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılar sonrasında öğrencilerde Trabzon’da yarın 21 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı! İŞKUR başvuru şartları ve açık pozisyonlar Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı!... Haberi Görüntüle

YARIN TRABZON 21 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen uyarıların ardından Trabzon’da hafta sonunda kar yağışı etkili oldu. Öğrencilerde yarın 21 Ekim’de Trabzon’daki okullarda kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. Ancak şu ana kadar Trabzon Valiliği’nden bir açıklama gelmediğinden yarın Trabzon’da 21 Ekim Pazartesi okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading