Yarısı bizden kampanyasına İzmir, Bursa, Antalya'dan başvuru yapılır mı? Yarısı bizden kampanyası sadece İstanbul için mi?

Yarısı bizden kampanyasına İzmir, Bursa, Antalya'dan başvuru yapılır mı? Yarısı bizden kampanyası sadece İstanbul için mi?

Bakan Kurum Yarısı Bizden Kapmanyası'na dair detayları paylaştı. İstanbul ve Türkiye'nin en temel sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm için yarısı bizden kampanyasına başvurular süre sınırlaması olmadan yeniden başlatıldı. Yarısı bizden kampanyasına İzmir, Bursa, Antalya'dan başvuru yapılır mı? Yarısı bizden kampanyası sadece İstanbul için mi? soruları ise sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

13.08.2024, 09:20

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul'un en önemli problemlerinden biri olan kentsel dönüşümün hızlandırılması için  ‘Yarısı Bizden Kampanyası’nın yeniden devreye girdiğini ve başvurularda süre sınırlaması olmadığını açıklamıştı. 

Xiaomi 14T Pro 512 GB fiyatı ne kadar? Xiaomi 14T Serisi Türkiye'de satışa çıktı mı? Xiaomi 14T Pro 512 GB fiyatı ne kadar? Xiaomi 14T... Haberi Görüntüle

YARISI BİZDEN KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

İstanbul’da riskli yapı sahiplerinin tümü yarısı bizden kampanyasından yararlanabilir. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan boş salona konuştu yalanı çürütüldü! İşte fotoğraflı kanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan boş salona konuştu yalanı çürütüldü! İşte fotoğraflı kanıt Haberi Görüntüle

BAŞVURULARDA SON GÜN NE ZAMAN?

Kampanyaya süre kısıtlaması olmadan başvuru yapılabilecek. 

Kuyumcuya 16 yıllık çalışanından büyük darbe: 20 milyon liralık vurgun yaptı! Kuyumcuya 16 yıllık çalışanından büyük darbe: 20 milyon liralık vurgun... Haberi Görüntüle

YARISI BİZDEN KAMPANYASI YARDIMI NE KADAR?

Hak sahibinin bir konutu için 700 bin lira hibe ve 700 bin lira kredi, diğer her bir konutu için 1 milyon 400 bin lira kredi verilecek. Hak sahibinin bir dükkanı için 350 bin lira hibe ve 350 bin lira kredi, diğer her bir dükkanı için ise 700 bin lira kredi desteği sağlanacak. Ödemeler hak sahipleri adına yükleniciye yapılacak.

Bahçeli: Anayasa'daki ilk 4 maddeyle ilgili tartışma yok hükmündedir Bahçeli: Anayasa'daki ilk 4 maddeyle ilgili tartışma yok hükmündedir Haberi Görüntüle

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

İlk ödeme iş başlayınca yüzde 30 oranında. Ardından inşaatın devam süreci incelenerek taşıyıcı sistemin bitiminde yüzde 30, yapı sıvaya kadar hazır duruma getirildiğinde yüzde 30 ödeme yapılacak. Yapı kullanım izin belgesi alındığında yüzde 10 ödeme yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading