Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasemin Ceren Topçu (Kaya) kimdir? Yasemin Ceren ne iş yapıyor oyuncu mu?

Yasemin Ceren Topçu (Kaya) kimdir? Yasemin Ceren ne iş yapıyor oyuncu mu?

Pek çok dizide rol alan Ferit Kaya, uzun süredir birlikte olduğu Yasemin Ceren Topçu ile dünya evine girdi. Diyarbakır'da yapılan düğüne ünlü isimler akın etti. Yasemin Ceren düğünde 3 gelinlik giyerek adından söz ettirdi. Yasemin Ceren Topçu (Kaya) kimdir? Yasemin Ceren ne iş yapıyor oyuncu mu? soruları magazin severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

16.09.2024, 11:55

Başarılı oyuncu Ferit Kaya Çukur dizisindeki rolüyle hafızalarda yer edindi ve adından söz ettirmeyi başardı. Yasemin Ceren ile uzun süredir birliktelik yaşayan Ferit Kaya evlilik için geçtiğimiz aylarda hazırlıklara başlamıştı. Çift geçtiğimiz gün Diyarbakır'da yapılan düğünle dünya evine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğün oldukça gösterişli geçti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bir Deli Rüzgar, Kötü Yol, Kuzgun gibi dizilerde de oynayan Ferit Kaya'yı bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Yasemin Ceren Topçu (Kaya) düğünde 3 gelinlik değiştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 9 Eylül paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 9 Eylül paylaşımı Haberi Görüntüle

YASEMİN CEREN TOPÇU (KAYA) KİMDİR?

Yasemin Ceren Topçu ile Ferit Kaya geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliklerini başarılı oyuncular Erkan Avcı ve Taner Ölmez yaptı. Diyarbakır'da yapılan düğünde altınlar ve paralar havada uçuştu. Ferit Kaya düğünde eşi ve arkadaşının başından aşağı para yağdırdı.

Yasemin Ceren Topçu'nun 35 yaşında olduğu tahmin ediliyor. 

İstanbul'da yaşamını sürdüren Yasemin Ceren Topçu gayrimenkul sektöreünde faaliyet gösteriyor. Bu alanda adından söz ettiren Yasemin Ceren başarılı işlere imza atmıştır.

Sosyal medyayı da etkili kullanan Yasemin Ceren Toplu sık sık paylaşımları ile adından söz ettiriyor. 

Ferit Kaya ise 24 Şubat 1984 yılında dünyaya geldi ve 40 yaşındadır.

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde dünyaya gelen Ferit Kaya, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı bölümününü tamamladı.

Bir çok dizi ve film de rol alan Ferit Kaya ekranların aranan yüzleri arasındadır. 

Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba' demem Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba'... Haberi Görüntüle

YASEMİN CEREN NE İŞ YAPIYOR?

Yasemin Ceren gayrimenkul alanında çalışmalarına devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading