Yandex Metrica

Yazın sıcağına aldanmayın! Meteorolojiden 8 il için sarı kodlu uyarı! İşte 9 Temmuz 2024 Hava durumu raporu...

Yazın sıcağına aldanmayın! Meteorolojiden 8 il  için sarı kodlu uyarı! İşte 9 Temmuz 2024 Hava durumu raporu...

Yaz aylarının kavurucu sıcaklığını yaşadığımız bu günlerde Meteoroloji'den 8 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Toroslar gök gürültülü sağanak yağış hakim olacak.   

Gündem

09.07.2024, 10:15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Hakkari ve Şırnak dışında) ile Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi. 

CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt! CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK 

Yağışların; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'da çöl tozları etkili olacak. Diğer yandan Marmara, Kuzey Ege ile Orta Karadeniz'de kuvvetli poyraz kendisini hissettirecek. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Haberi Görüntüle

OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN 

Rüzgarın genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan boşadı! Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara’nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading