Yandex Metrica
Reklam

Yeni radar sistemi cep yakacak: Aşırı hız yapanlar yandı! İşte yeni sistem

Yeni radar sistemi cep yakacak: Aşırı hız yapanlar yandı! İşte yeni sistem

Sürücüler dikkat! Trafik denetimleri her geçen gün gelişmeye ve artmaya devam ederken sürücüleri yakından ilgilendiren bir haber daha geldi. Hız sınırına dikkat etmeyen sürücüler, yeni radar teknolojisiyle artık anında tespit edilebilecek.  

Gündem

02.07.2024, 15:32

Sürekli ilerleyerek devam eden teknoloji, bu kez trafik alanındaki yenilikleriyle karşımıza çıkıyor.

Hız sınırını aşan araç sahipleri, artık yeni sistem ile anında yakalanarak yüksek cezalar ile karşı karşıya kalacak.

Yerli imkanlar ile geliştirilen radar sistemi, yapay zeka sistemi ile birleşiyor. Trafikte özellikle de hız sınırları ihlallerini mercek altına alacak bu sistem ile hız sınırını aşan sürücüler artık affedilmeyecek.

11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son bulmalı! 11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son... Haberi Görüntüle

AKILLI RADAR TEKNOLOJİSİ GELİYOR

Kurban Bayramı tatilinden itibaren uygulanan akıllı radar teknolojisi, şerit fark etmeksiniz herhangi bir operatöre ihtiyaç duymadan anında hız ölçümü yapabilme yeteneğine sahip.

Trafik ekipleri tarafından kullanılmaya başlayan akıllı radar, yapay zeka sayesinde araçları tanıyor ve hız tespiti yapıyor.

Hız sınırını aştığınız anda hemen tespit edebilen bu sistem, PoINet sistemine göndererek işlemleri anında başlatıyor. Yerli ve milli olarak üretilen bu teknolojiyle birlikte trafik güvenliğinin artması hedefleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading