Yenibosna Metrobüs üst geçidi kapalı mı, ne zaman açılacak?

Yenibosna Metrobüs üst geçidi kapalı mı, ne zaman açılacak?

İstanbul'da her gün on binlerce kişinin kullandığı Yenibosna Metrobüs üst geçidi için yenileme çalışması yapılacak. Çalışmalar 24 Haziran’dan itibaren başlayacak. Çalışmaların 75 gün sürmesi planlanırken vatandaşlar ise Yenibosna Metrobüs üst geçidi kapalı mı, ne zaman açılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

25.06.2024, 14:35

İstanbul’daki Yenibosna Metrobüs İstasyonu’nda üst geçit çalışması yapılacak. 75 gün boyunca sürmesi beklenen çalışma kapsamında metrobüs istasyonuna inen yaya üst geçidi genişletilecek. Bölgede yaşanan yoğunluğun bu şekilde önüne geçilmesi hedefleniyor. Yenibosna metrobüs istasyonunu kullanan vatandaşlar ise Yenibosna Metrobüs üst geçidi kapalı mı, ne zaman açılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

YENİBOSNA METROBÜS ÜST GEÇİDİ KAPALI MI?

Yenibosna Metrobüs İstasyonu Yaya Üst Geçidi yenilenecek. Çalışmaların 75 gün boyunca sürmesi bekleniyor. Yenileme çalışması kapsamında D100 ve yanyollardaki şeritler 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz? Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz? Haberi Görüntüle

YENİBOSNA'DA HANGİ ŞERİTLER TRAFİĞE KAPALI OLACAK?

Metrobüs üstgeçidi yenileme çalışması kapsamında 

Güney Yanyol (Ankara istikameti) tek şerit,

D100 Karayolu sağ şerit (Ankara İstimaketi)

Kuzey Yanyol tek şerit (Edirne istikameti)

D100 Karayolu Sağ şerit (Edirne istikameti) kapalı olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading