Yenidoğan Çetesi para için işledikleri cinayetlerin ardından bunu da yaptı: Kimsesizler mezarlığına defnetmekle tehdit edip, bebeklerin ölülerini sattılar!

Yenidoğan Çetesi para için işledikleri cinayetlerin ardından bunu da yaptı: Kimsesizler mezarlığına defnetmekle tehdit edip, bebeklerin ölülerini sattılar!

Bebekleri gereksiz tedavilere maruz bırakarak ölümlerine neden olan "Yenidoğan Çetesi"nin, bebeklerin cansız bedenlerini ailelerine para karşılığında verdiği ortaya çıktı. Çete üyelerinin ses kayıtları, dehşete düşüren gerçekleri gözler önüne serdi.

Gündem

20.10.2024, 16:43

Türkiye genelinde infial yaratan "Yenidoğan Çetesi" skandalında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çete, tedavi bahanesiyle bebekleri ihmalle ölüme sürüklerken, cansız bedenleri de para karşılığında ailelere satmakla suçlanıyor. Bebeklerin cenazelerinin, istenen paranın verilmemesi durumunda kimsesizler mezarlığına defnedileceği tehdidi, skandalın boyutunu gözler önüne seriyor.

Yenidoğan Çetesi skandalında ortaya çıkan son detaylar, kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açtı. Bebek ölümleriyle kazanç elde etmeyi hedefleyen bu çetenin, ailelere uyguladığı baskılar ve tehditle para talepleri, toplumun vicdanında derin yaralar açtı. Soruşturma süreci devam ederken, olayın sorumlularının adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.

Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda mermiye kafa atacak adamlarımız var! Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda... Haberi Görüntüle

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI: CANSIZ BEDENLER ÜZERİNDEN KAZANÇ

Çetenin iç yüzünü açığa çıkaran ses kayıtları, olaya dair kan donduran gerçekleri gözler önüne serdi. Ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir ve doktor İlker Gönen arasında geçen bir konuşmada, ailelerin bebeklerinin cansız bedenlerini almak için para ödemek zorunda kaldıkları anlaşıldı. Kayıtlarda, bir ailenin ölü beden için 80 bin TL istendiği, paranın verilmemesi durumunda bebeğin kimsesizler mezarlığına defnedileceği tehdidi yer alıyor.

2 suç örgütüne 'KUYU' darbesi: 157 şüpheli yakalandı 2 suç örgütüne 'KUYU' darbesi: 157 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÇETENİN AİLELERE YAPTIĞI BASKILAR

Çete üyelerinin bebeklerin ölü bedenlerini teslim etmek için ailelerden yüklü miktarda para talep ettiği, ses kayıtlarına yansıyan başka bir konuşmada da doğrulandı. Hemşireler Hasan Basri Gök ve Hakan Doğukan Taşcı arasında geçen diyalog, bu korkunç uygulamanın ne kadar yaygın olduğunu ortaya koydu. Bir aile, çocuğunun cenazesini almak için 10 bin TL ödeme yapmayı teklif ederken, çete üyeleri bu tutarı yetersiz buldu ve daha fazla para talep etti.

PKK'ya ağır darbe: Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürüldü PKK'ya ağır darbe: Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

AİLELER TEHDİT EDİLDİ: "PARAYI VERMEZSEN KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLÜR"

Yenidoğan Çetesi'nin ailelere uyguladığı baskılar ve tehditler, olayın dehşet verici boyutunu gözler önüne seriyor. Ailelere, istenen paranın verilmemesi durumunda bebeklerinin mezarının bile bulunamayacağı söyleniyor. Bu alçak tehditler bebeklerin ölümünden sonra bile çetenin kazanç sağlamaya devam ettiğini gösteriyor.

Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını tuttu Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını... Haberi Görüntüle

VİCDANLARI SARSAN SUÇLAMALAR

Çetenin bebek ölümleri üzerindeki kazanç hırsı, hem tıbbi ihmaller hem de ölüm sonrası uygulamalarla kendini gösterdi. Hemşireler arasında geçen bir konuşmada, ölü bedenlerin satılmasının nasıl bir vicdansızlık olduğunu ifade eden cümleler dikkat çekti. 

Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize, Artvin'de okullara tatil var mı? Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize,... Haberi Görüntüle

ÇETENİN DİYALOGLARI VE ÖLEN BEBEKLER ÜZERİNDEN YAPTKLARI KİRLİ PAZARLIK

İşte bebekleri öldüren Yenidoğan Çetesi'nin ailelerine cansız bedenlerini de para karşılığında verdiğinin kanıtı olan kan donduran diyalogları:

  • (Ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir ile doktor İlker Gönen arasındaki konuşma)

Gıyasettin Mert Özdemir: Orası çok pis patlayacak. Bebek ölüyor, Emre 80 bin TL istiyor. Aile diyor ki, veremeyiz. Eğer parayı vermezseniz kimsesizler mezarlığına defnederiz, mezarını bile bulamazsın diyorlar.

İlker Gönen: Bunlar abartıdır, artık bu ...

Gıyasettin Mert Özdemir: İlçe Sağlık hastaneyi arayınca aile bir daha hastaneye gidiyor, aileyi kapıda karşılıyorlar, ölüsünü teslim ediyorlar.

  • (Hemşireler Hasan Basri Gök ve Hakan Doğukan Taşcı arasındaki konuşma)

Hakan Doğukan Taşcı: Aile on bin ödeyeyim cenazemi verin demiş. Emine sabah göndermiş kadını, 80 bin TL getirmeden buraya yaklaşma demiş. İlçe Sağlık aramış, vermezseniz biz geleceğiz, alacağız çocuğu diye.

Ondan sonra çocuğu verdi. 10 bin de almış aileden. Oğlum bu nasıl bir vicdan lan, bizi geçiyor bunlar. Hasan ölü satıyorlar Hasan, farkındasın değil mi?

Hasan Basri Gök: Erkenden öldürecektin Doğukan, sorun çözülecekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading