Yenidoğan çetesi skandalı ardı arkası kesilmiyor! Çılgın Sedat’ın yeğeni mağdurlar arasında...

Yenidoğan çetesi skandalı ardı arkası kesilmiyor! Çılgın Sedat’ın yeğeni mağdurlar arasında...

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ın yeğeni yenidoğan çetesi mağduru oldu. Katıldığı bir Tv programında Şok İtiraflar söyleyen ünlü şarkıcı, yeğeni Umutcan’ın doğduğu hastanede yoğun bakım ünitesinde şiddet gördüğünü dile getirdi.

Gündem

23.10.2024, 16:00

Şarkıcı Çılgın Sedat, bir tv programında Pınar Ergüner'in sunduğu haberin içinden programına konuk olarak, yeğeninin yenidoğan çetesi mağduru olduğunu açıkladı. Türkiye’nin gündemine oturan yenidoğan çetesinin korkunç faaliyetlerini anlatan Çılgın Sedat, yeğeni Umutcan’ın doğduğu hastanede yoğun bakım ünitesinde şiddet gördüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kabine mesajı: Halktan kopuk idareci istemiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kabine mesajı: Halktan kopuk idareci istemiyoruz Haberi Görüntüle

YEĞENİM YANLIŞ TEDAVİ EDİLDİ 

Çılgın Sedat, programda yaptığı açıklamada, Çorlu’da kapanan bir hastanede yeğeni Umutcan’a şiddet uygulandığını belirtti. Doğduğunda yalnızca 780 gram olan Umutcan’ın yoğun bakımda maruz kaldığı yanlış tedaviler ve ihmalin detaylarını paylaştı. Sedat, hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde kamera sistemi olması gerektiğini savunarak, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

Rojin'in ölümünde emniyet o detaya takıldı: Rojin'in şifresi neden 10 haneli? Rojin'in ölümünde emniyet o detaya takıldı: Rojin'in şifresi neden 10... Haberi Görüntüle

BEBEKLERE NASIL ZARAR VERDİĞİNİ BELİRTTİ 

Son dönemde Türkiye’de gündemden düşmeyen yenidoğan çetesi, sağlıklı bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine sevk ederek bebeklere yanlış müdahalelerde bulunuyordu. TGRT Haber’de bu korkunç olayların diğer mağdurları da yaşadıklarını anlattı. Çılgın Sedat’ın da aralarında bulunduğu mağdurlar, çetenin bebeklerine nasıl zarar verdiğini ve yaşadıkları travmaları tüm detaylarıyla gözler önüne serdi.

Bu akşam hangi takımın maçı var? 12 Ekim Cumartesi Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı bugün mü? Bu akşam hangi takımın maçı var? 12 Ekim Cumartesi Galatasaray,... Haberi Görüntüle

GEREKLİ ÖNLEM ŞART

Bu açıklamalar, yenidoğan çetesinin Türkiye’de ne kadar büyük bir sorun olduğunu bir kez daha ortaya koyarken, yetkililerin bu çeteye karşı önlemler alması gerektiği çağrıları giderek artıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading