Yenidoğan Çetesi'nin mağdur acılı ailelerden yürek yakan sözler: Acımı kim söndürecek

Yenidoğan Çetesi'nin mağdur acılı ailelerden yürek yakan sözler: Acımı kim söndürecek

Yenidoğan Çetesi'nin mağdur acılı aileler, sosyal medya aracılığı ile duygularını paylaşıp isyan etti. Bebeğinin bir cinayete kurban gittiğini anlatan Burcu Gökdeniz, "Benim oğlum ihmaller sonucu mu öldü? Ben bu soru işaretiyle ne yapacağım? Kendimi düşünmekten nasıl alıkoyacağım? Bu bir cinayet. Kime güveneceğim? Allah belanızı versin. Haberi görünce aklımı yitirdim. Benim acımı kim söndürecek'' dedi. Hayatını kaybeden Ayaz bebeğin babası ise ''Bu haberler çıkana kimin aklına gelebilir ki, hastanede çocuklara kıyıldığı” şeklinde konuştu.

Gündem

19.10.2024, 11:44

Günler önce ortaya çıkan ve herkesin yüreğini yakan Yenidoğan bebek çetesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Bebek ölümleriyle ilgili soruşturma devam ederken Adalet Bakanı 47 şüpheliden 22'sinin tutuklandığını duyurdu.

Tutuklu sanıklardan çetenin lideri olduğu öne sürülen Doktor Fırat Sarı'nın ifadesi de ortaya çıktı.

Sahipsizler dizisi ne zaman yayınlanacak? 1. bölüm yayınlandı mı? Sahipsizler konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? Sahipsizler dizisi ne zaman yayınlanacak? 1. bölüm yayınlandı mı? Sahipsizler... Haberi Görüntüle

ÇETE LİDERİ PKK ÜYESİ ÇIKTI

Çetenin lideri olarak bilinen Fırat Sarı ise PKK üyesi çıktı. Çete başı Fırat Sarı'nın, 1998de PKK üyeliğinden 12 yıl kesinleşmiş cezası varmış. 2003 yılında Topluma Kazandırma Yasasıyla cezası 2 yıla indirilmiş ve doktorluğa geri dönmüş.

Daha önce PKK üyeliğinden 5 yıl hapis yatan Fırat Sarı verdiği ifadede çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan günlük 8 bin lira alabilmek için bebekleri yoğun bakımda tuttuğu ileri sürülen Sarı, banka hesabındaki para hareketlerini "çalışanlarına gönderdiği motivasyon amaçlı ödemeler" diye savundu.

Ayrıca "Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen 2 hastanenin faaliyetleri askıya alındı. Dr. Fırat Sarı'nın günde 8.000 TL kazanmak için 12 bebeğin ölüm talimatını verirken saç ektirdiği ortaya çıktı.

Depremde okunacak dua! Hz. Muhammed'in deprem duası Depremde okunacak dua! Hz. Muhammed'in deprem duası Haberi Görüntüle

"BENİM OĞLUM İHMAL SONUCU MU ÖLDÜ?"

Çökertilen bebek çetesinin yazışmaları kan donduruken mağdur ailelerin de sesleri yükselmeye başladı. Ameliyat odalarında bebeklerini kaydeden aileler, sosyal medyadan duygularını ve yaşadıklarını paylaştı. Yenidoğan Çetesi'nin mağdur ettiği annelerden birisi de Burcu Gökdeniz.

Bebeğinin bir cinayete kurban gittiğini anlatan Burcu Gökdeniz, "Benim oğlum ihmaller sonucu mu öldü? Ben bu soru işaretiyle ne yapacağım? Kendimi düşünmekten nasıl alıkoyacağım? Bu bir cinayet. Kime güveneceğim? Allah belanızı versin. Haberi görünce aklımı yitirdim. 2020 senesinde, doğumdan sonra Fırat Sarı kontrolünde 10 gün yoğun bakımda yattı oğlum ve 10 günün sonunda ne yazık ki vefat etti yavrum. O zamandan beri hep aklımı kurcalar ihmal var mıydı diye. Ben şimdi ne yapayım.'' dedi.

Yenidoğan Çetesi hangi hastanelerle işbirliği yaptı? Savcılık o hastanelerin tek tek adını verdi: İşte o liste... Yenidoğan Çetesi hangi hastanelerle işbirliği yaptı? Savcılık o hastanelerin tek... Haberi Görüntüle

"EVLADIM CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?"

''Benim içimdeki acıyı kim söndürecek?'' diyen acılı anne, ''Oğlum Umut’um ihmaller sonucu mu öldü? Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığım evladım cinayete mi kurban gitti? Benim içimdeki acıyı kim söndürecek? Beni bu düşüncelerden kim arındıracak? Bana bunun cevabını kim verecek?'' ifadelerini kullandı.

Dublör gördük ama bu kadar benzeyeni görmedik! Kızıl Goncalar Cüneyd'in dublörü ortaya çıktı! Dublör gördük ama bu kadar benzeyeni görmedik! Kızıl Goncalar Cüneyd'in... Haberi Görüntüle

MİNİK AYAZ HAYATINI KAYBETTİ

Söz konusu iddianameye göre; bebeklerini kaybeden isimlerden biri Erhan Karaduman. Seniha Karaduman geçen yıl Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırması’nda normal doğum yaptı. Hamileliği esnasında ne annenin ne bebeğin bir sorunu vardı. Doğumdan bir süre sonra bebeğin yoğun bakıma alınması gerektiği ancak hastanede yer olmadığı denildi. Medilife Hastanesi’ne sevk edilen, önce kalp yetmezliği, sonra metabolik bir hastalığı olduğu söylenen minik Ayaz vefat etti.

Toog alev topuna döndü! Şanlıurfa'da yaşanan olay herkesi şok etti Toog alev topuna döndü! Şanlıurfa'da yaşanan olay herkesi şok etti Haberi Görüntüle

''ÇOCUKLARIN KIYILDIĞI KİMİN AKLINA GELİR?''

Milliyet’e konuşan acılı baba Erhan Karaduman şunları kaydetti;

“Şüphelendiğim bir şey olmadı, olsaydı başta şikayetçi oldurdum. Kasti bir durum var mı, inanın bilmiyorum ancak bunların yaptığı tam anlamıyla canilik. Ben bir yıldır daha yeni yeni kendimi toparlayabilmiştim ama bu olayların ortaya çıkmasıyla oğlumu kaybettiğim ilk günlere döndüm, her gün oğlumu rüyamda görmeye başladım. Bu haberler çıkana kimin aklına gelebilir ki, hastanede çocuklara kıyıldığı” 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading