Yerleşim planı yayımlanmış! TUSAŞ saldırısında çarpıcı detay: Kritik noktanın krokisi internette

Yerleşim planı yayımlanmış! TUSAŞ saldırısında çarpıcı detay: Kritik noktanın krokisi internette

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi'ne düzenlenen terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. Hain eylemin nasıl gerçekleştiğiyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Saldırının gerçekleştiği G1 kapısına yakın tesislerinin krokisinin önceden paylaşıldığı ortaya çıktı. 

Gündem

25.10.2024, 12:34

TUSAŞ’a yönelik hain terör saldırısına ilişkin soruşturmayla her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak çarpıcı bir detay ortaya çıktı.  Akademi departmanlarının bulunduğu binanın kroki ve yerleşim planının, bu binaların proje ekibinde yer alan bir mimarın internet sitesinde yayımlandığı ortaya çıktı.

Halk TV yayınında Murat Kurum'a teşekkür! Muhalefetin engelleniyoruz yalanı yine suya düştü Halk TV yayınında Murat Kurum'a teşekkür! Muhalefetin engelleniyoruz yalanı yine... Haberi Görüntüle

İKİ TERÖRİSTİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ 

5 kişinin şehit olduğu TUSAŞ'a yönelik hain saldırıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya önce erkek teröristin, terör örgütü PKK üyesi “Rojger” kod adlı Ali Örek olduğunun tespit edildiğini duyurdu. Yerlikaya daha sonra kadın teröristin yine PKK terör örgütüne mensup Mine Sevjin Alçiçek olduğunu bildirdi. Terörist Alçiçek’in, 2014 yılında HDP Hakkari Merkez İlçe Eş Başkanı olduğu ortaya çıktı. Teröristlerin Suriye’den geldiği belirtiliyor.

Yenidoğan çetesi soruşturmasında kilit isim konuştu: Sözleri tüyler ürpertti Yenidoğan çetesi soruşturmasında kilit isim konuştu: Sözleri tüyler ürpertti Haberi Görüntüle

YERLEŞİM PLANI İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANMIŞ

TUSAŞ’a yönelik terör eylemine ilişkin soruşturmayla ilgili her detay dikkate alınırken saldırının gerçekleştiği G1 kapısına yakın tesisler olan insan kaynakları ve akademi departmanlarının bulunduğu binanın kroki ve yerleşim planının, bu binaların proje ekibinde yer alan bir mimarın internet sitesinde yayımlandığı ortaya çıktı.

Malatya'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? Yarın (17 Ekim) Malatya'da okul var mı, yok mu? Malatya'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? Yarın (17 Ekim)... Haberi Görüntüle

"YILDIRMA POLİTİKALARINA BOYUN EĞECEK DEĞİLİZ"

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, "Biz bu tür saldırılarla herhangi bir yıldırma politikasına boyun eğecek değiliz. Bunu da tüm arkadaşlarımız bu sabah mesai başı yaparak gösterdi, göstermeye devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarımız işlerinin başında. TUSAŞ'ın tamamı işbaşında. Testlerimiz devam ediyor, durmadan devam edeceğiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading