Yandex Metrica

Yine İstanbul yine ulaşım çilesi: Yolcular metroda kaldı

Mega kent İstanbul'da yine ulaşım çilesi yaşandı. Samandıra'dan Üsküdar'a seyir halinde olan metronun arızalanmasından dolayı yolcular bir süre metroda kalırken, arızanın giderilmesiyle seferler normale döndü.

Gündem

10.09.2024, 11:02

Gün geçmiyor ki İstanbul'da toplu taşıma araçlarında arıza yaşanmasın. Ölümle sonuçlanan metrbüs kazası ve yangın sonrası bu kez de metro çilesi yaşandı.

Mega kent İstanbul'da Samandıra'dan Üsküdar'a seyir halinde olan metroda Altınşehir durağına ulaşamadan tünel içinde bilinmeyen bir nedenden dolayı teknik arıza yaşandı.

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok edildi Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok... Haberi Görüntüle

YOLCULAR VAGON İÇERİSİNDE KALDI

M5 Üsküdar - Samandıra Merkez Metro Hattı'ndaki araç, tünel içerisinde bir süre beklerken, yolcular vagon içerisinde kaldı. Bir süre sonra metronun hareket etmesiyle Altınşehir metro durağına varıldığında yolcular vagondan dışarı çıkabildi.

6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Borsa kapanmadan Fitch Türkiye kararını açıklar mı? 6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

DURAKLARDA YOĞUNLUK YAŞANDI

Yaşanan arıza nedeniyle Ihlamurkuyu, Altınşehir ve İmam Hatip Lisesi metro duraklarında izdiham yaşandı. Duruma isyan eden eden yolcuların birçoğu işlerine geciktiği için İBB'ye tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading