Yolcu otobüsü traktöre çarptı: Yaralılar var

Yolcu otobüsü traktöre çarptı: Yaralılar var

Eskişehir'de yolcu otobüsü traktöre arkadan çarptı. Kaza sonucu sonucu 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 21:12

Eskişehir-Afyonkarahisar kara yolunun Taşlık mevkisinde, Duran D. yönetimindeki 03 VZ 606 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette ilerleyen Yusuf P. idaresindeki 26 TZ 375 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Kazada, traktör yol kenarına devrildi. Kazada traktörde bulunan 4 kişi ile otobüsteki 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Traktördeki yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Akıllarda soru işareti bırakan paylaşım! Terörist başı Gülen'in ölümü üç gün boyunca saklandı mı? Akıllarda soru işareti bırakan paylaşım! Terörist başı Gülen'in ölümü üç... Haberi Görüntüle

İÇİNDE 36 YOLCU BULUNUYORDU

Antalya-Bursa seferini yapan ve içinde 36 yolcusu bulunan otobüsteki diğer yolcular ise servis aracı ile Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gönderildi.

Kaza nedeniyle kara yolunda trafik akışı bir süre kontrollü sağlandı. İtfaiye ekiplerinin yoldaki temizlik çalışmasının ardından ulaşım normale döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Eski Türkiye'nin hortlatılmasına izin vermeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Eski Türkiye'nin hortlatılmasına izin vermeyiz' Haberi Görüntüle

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Otobüs sürücüsü Duran D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaza üzerine bölgeye gelen Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, gazetecilere, kazanın yolcu otobüsünün bir çiftçiye ait olan traktöre arkadan çarpması sonucu gerçekleştiğini söyledi.

İsrail ordusunda yıkım: Askerlik yapmayı reddettiler! Netanyahu şaşkın.. İsrail ordusunda yıkım: Askerlik yapmayı reddettiler! Netanyahu şaşkın.. Haberi Görüntüle

"CAN KAYBI YOK"

Olay yerine ulaştıklarında kazanın büyük olduğunu gördüklerini ifade eden Tepe, "Özellikle otobüsteki yolcularımızın korkularından kazanın büyüklüğü anlaşıldı. Traktörün de yolun yan tarafına devrildiğini gördük ve çok üzgünüz. Şu ana kadar bir can kaybı haberi yok. Ağır yaralı olduğunu düşündüğümüz hemşehrilerimiz var. İnşallah yaralanma olayı daha düşük seviyededir. Can kaybı haberi olmadan bu kazayı atlatmış oluruz." diye konuştu.

Otobüsteki yolculardan Aytaç Öztürk ise otobüsün hızlı seyrettiğini ve kaza sonrası yolcuların panik yaşadığını kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading