Yandex Metrica

Sitede Ara

Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek?

Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek?

Fenebahçe Tük futbol tarihinin en pahalı transferini yapmak üzere. Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de başarı elde etmek isteyen sarı lacivertli takım Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak üzere. Youssef En-Nesyri resmi sözleşmeye imza atmak üzere İstanbul'a geldi. Peki Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek?

Gündem

24.07.2024, 15:52

Fenerbahçe uzun süredir peşinden koştuğu yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak üzere. KAP'a yapılan açıklanada  sarı-lacivertliler hem kulübüyle hem oyuncuyla anlaşma sağlandığını açıkladı. Youssef En-Nesyri 24 Temmuz'da İstanbul'a geldi ve resmi sözleşmeye imza atacak. Youssef En-Nesyri'nin transferi Fenerbahçe'ye büyük güç katması bekleniyor. Ayrıca bu transferin Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olması da bekleniyor. 

Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu Haberi Görüntüle

YOUSSEF EN-NESYRİ MALİYETİ NE KADAR?

Yabancı basında yer alan iddialara göre Fenerbahçe Youssef En-Nesyri i.in Sevilla ile 18+7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye satışına onay verildi. Yıldız oyuncu 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. 

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre yıldız oyuncu için Roma da teklif vermişti ancak Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. 

Youssef En-Nesyri’nin transferini 20 milyon Euro’ya mal olacağı gelen iddialar arasında. Bonservis ücretinin 4 yıl boyunca 16 taksit halinde ödeneceği iddia edildi.

Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye maliyeti konusunda sarı lacivertli kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Victoria Lopez kimdir? Victoria Lopez neden öldü? Victoria Lopez kimdir? Victoria Lopez neden öldü? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YOUSSEF EN-NESYRİ'YE YILLIK NE KADAR MAAŞ VERECEK?

Youssef En-Nesyri'nin  Fenerbahçe'de 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun iddaisına göre; Fenerbahçe Faslı golcüye yıllık 4 milyon € net ücret ve başarı bonusu vermesi bekleniyor. 

En-Nesyri 4 yıllık dönemde her sene için 20 golü geçtiği takdirde Sevilla’ya ekstra 1 milyon daha ödeme yapılacak.

Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'İN EN PAHALI TRANSFERİ OLABİLİR

Eğer Fenerbahçe, En-Nesyri’yi 17.05 milyon € üzerinde bir rakama açıklarsa, Süper Lig tarihindeki en pahalı transferi olacak. 2000/01 sezonunda Galatasaray’ın Porto’dan 17.05 milyon € karşılığında kadrosuna kattığı Jardel, bir Süper Lig kulübünün en pahalı transferi olmuştu.

Heykel var hizmet yok! İşte CHP belediyeciliği: Körfez'deki kirlilikten balıklar öldü! CHP'li Tugay'dan dalga geçer gibi savunma: Bu balıklar... Heykel var hizmet yok! İşte CHP belediyeciliği: Körfez'deki kirlilikten balıklar... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YILDIZ OYUNCU İLE ANLAŞTI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile görüşmelere başlamıştır. En-Nesyri, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a gelecektir."  denildi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading