YouTube reklamı atla neden çıkmıyor? YouTube reklamları atla seçeneği kaldırıldı mı?

YouTube reklamı atla neden çıkmıyor? YouTube reklamları atla seçeneği kaldırıldı mı?

Dünyanın en çok kullanılan video izleme platformu YouTube reklamlar konusunda yeni bir özelliği test ediyor. Kullanıcılar bazı videolarda "reklamı atla" seçeneğinin çıkmadığından video paylaşım platformunun bu özelliği kullanım dışı bırakacağı iddia edildi. Buna göre kullanıcılar karşılarına çıkan reklamı izlemek zorunda kalacak. 

Gündem

08.10.2024, 18:06

YouTube, reklamlar konusunda yeni bir yapılanmaya gidiyor. YouTube kullanıcıları videoların altında görmeye alışkın olduğu "reklamı atla" seçeneğinin çıkmadığını belirtiyor. YouTube'un reklamı atla düğmesini tamamen kaldırdığı ve bazı kullanıcıların reklamları atlayamadığı öne sürüldü.

Oğlunun adı soruşturmaya karışmıştı! AK Partili isim istifa etti: Partime zarar gelmesin! Oğlunun adı soruşturmaya karışmıştı! AK Partili isim istifa etti: Partime... Haberi Görüntüle

YOUTUBE REKLAMI ATLA NEDEN ÇIKMIYOR?

YouTube'un reklamı atla özelliği bir kaç saniye sonra reklamı kesiyor ve ilgili videoyu açıyordu. Bu özelliği saf dışı bırakılması ile kullanıcılar artık karşılarına çıkan reklamı izlemek zorunda kalacak yada ücretli üyelik ile reklamsız versiyona geçecek.

2 Ekim Konya'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede oldu? 2 Ekim Konya'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede... Haberi Görüntüle

YOUTUBE REKLAMLARI ATLA SEÇENEĞİ KALDIRILDI MI?

YouTube, reklamlar için yeni bir strateji peşinde. Reklam gelirlerini artırmak ve reklam izlenirliliğini artırmak isteyen YouTube reklamı atla seçeneğini kaldırmaya hazırlanıyor.  YouTube'un bu özelliği Android cihazlarda kullanılan aplikasyon üzerinde de denemeye başladığı görüldü.

Bu özelliğin yaygınlaşması YouTube Ücretli üyeliğin artmasına neden olabilir. Ancak çok sayıda kullanıcıyı da kaçırabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading