Yandex Metrica

Sitede Ara

Yunus Emre Geçti kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Yunus Emre Geçti kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde hırsızlık suçundan yakalanan ve sonrasında firar ederek polisin silahını alan ve polis memuru 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti gündemde yer aldı. Peki, Yunus Emre Geçti kimdir?

Gündem

24.09.2024, 11:29

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde önceki akşam saat 22.55 esnalarında Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde yaşanan olayda Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği’nce "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve akabinde firar eden zanlı için operasyon düzenlendi. Hakkında 26 suçtan sabıka kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, ekipleri tarafından yakalandıktan sonra bu esnada polise direnç gösterdi.

Çıkan arbedede polisin silahını alan Geçti, çevresindekilere rastgele ateş açmaya başladı. Yunus Emre Geçti’nin açtığı ateş sonucunda olay yerinde bulunan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile zanlının annesi P.G. yaralandı. Yaralılar hemen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kadın polis memuru 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz hastanede doktorların yapmış olduğu müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yunus Emre Geçti daha sonrasında polisin yaptığı kısa çalışmanın akabinde sokak arasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yunus Emre Geçti

17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı 17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE GEÇTİ KİMDİR?

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yaşanan üzücü olayda polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’nin 19 yaşında ve aslen Kırklarelili olduğu iddia ediliyor. Babası Ahmet Geçti Kırklareli, annesi Pınar Öney’in ise Malatya Erguvanlı olduğu söylenen zanlının 26 suç kaydı bulunuyor.

– Uyuşturucu ticareti (1 adet)

– Uyuşturucu kullanma (8 adet)

– Kasten yaralama (2 adet)

– Cinsel taciz (1 adet)

– Yağma (2 adet)

– Gasp (1 adet)

– Çocuğa cinsel istismar (2 adet)

– Hırsızlık (1 adet)

– Mala zarar verme (2 adet)

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading