Yandex Metrica

Yusuf Dikeç hangi reklam filminde oynayacak? Yusuf Dikeç'e reklam teklifi geldi!

Yusuf Dikeç hangi reklam filminde oynayacak? Yusuf Dikeç'e reklam teklifi geldi!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya alan ve verdiği pozla tüm dünyada ünlü olan Yusuf Dikeç reklam yıldızı olmak üzere. Yusuf Dikeç dünyanın bir ucundan reklam teklifi aldı. Peki Yusuf Dikeçe hangi reklam filminde oynayacak? Yusuf Dikeç Hindastan'dan gelen reklam filmi teklifine olumlu yanıt verirse çekimler için Hindistan'a gidecek. 

Gündem

16.09.2024, 16:48

2024 Paris Olimpiyatları’nda havalı tabanca atışlarında mücadele eden Yusuf Dikeç verdiği pozla adından söz ettirdi. Organizasyonun önüne geçecek şekilde ünlenen Yusuf Dikeç hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Yusuf Dikeç'in reklam teklifi aldığı ve kabul etmesi halinde kamera karşısına geçeceği iddia edildi. 

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim Haberi Görüntüle

YUSUF DİKEÇ HANGİ REKLAM FİLMİNDE OYNAYACAK?

Verdiği pozla adından söz ettiren Yusuf Dikeç tüm dünyada ünlendi. Pozu afişlere basılan Yusuf Dikeç reklam yüzü olmak üzere. ‘Eli cebinde’ verdiği cool poz ile tanınan Yusuf Dikeç'e reklam teklifi geldi.  Yusuf Dikeç'e Hindistan Bollywood’dan reklam teklifi geldi. Reklamın içeriği ise henüz bilinmiyor. Dikeç eğer teklifi kabul ederse Hindistan'a gidecek ve reklam çekimlerine katılacak.

Yusuf Dikeç  Bollywood’un radarına girmiş durumda. Bollywood yapımcılarının bir reklam filminde oynaması için kendisine yüklü bir miktar önerdiği ve Dikeç’in teklifi değerlendirdiği iddia edildi. İddia henüz doğrulanmadı. Ancak şu bir gerçek ki Yusuf Dikeç artık tüm dünya tarafınan tanınıyor. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading