Yandex Metrica

Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para ödül verildi?

Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para ödül verildi?

Paris 2024 Olimpiyatlarında Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan 10 metre havalı tabanca müsabakasında gümüş madalya kazanmıştı. Atışlardaki tavrı ve pozu ile olimpiyatlara damga vuran Yusuf Dikeç'e ne kadar para ödülü verildiği belli oldu. 

Gündem

11.09.2024, 13:07

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca atışlarında yarışan Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatmıştı. Yusuf Dikeç'in atışlarda verdiği poz ise dünyada en çok konuşulan olaylar arasında yer almıştı. Tüm olimpiyat oyunlarına damga vuran Yusuf Dikeç'e verilen para ödülü belli oldu.

Hulusi Akar'dan CHP Genel Başkanı Özel'e 100 bin liralık tazminat davası Hulusi Akar'dan CHP Genel Başkanı Özel'e 100 bin liralık tazminat... Haberi Görüntüle

YUSUF DİKEÇ OLİMPİYATLARDAN KAÇ PARA KAZANDI?

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Bu kategoride 2 yarışmacımıza da 300 cumhuriyet altını değerinde ödeme yapıldı. Yusuf Dikeç, yaklaşık 5.5 milyon lira değerinde para ödülüne hak kazanmış oldu.

13 yıl sonra bir ilk! Türkiye davet edildi: Hakan Fidan, açılış konuşmasını yapacak! 13 yıl sonra bir ilk! Türkiye davet edildi: Hakan Fidan,... Haberi Görüntüle

YUSUF DİKEÇ'E KAÇ PARA ÖDÜL VERİLDİ?

Yusuf Dikeç ve İlayda Tarhan 5.5 milyon TL'lik büyük para ödülünün sahibi oldu. Türkiye, olimpiyat madalyalarına en yüksek para ödülünü veren ülkeler arasında üst sıralarda yer alıyor.

Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç hisse düşer? Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE OLİMPİYAT MADALYALARINA NE KADAR ÖDÜL VERİLİYOR?

Türkiye'de 2013'te yayımlanan Resmi Gazete'deki yönetmeliğe göre altın madalya sahibi sporculara 1000 Cumhuriyet altını, gümüş madalya alanlara 600 Cumhuriyet altını, bronz alanlara da 300 Cumhuriyet altını veriliyor. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading