Yusuf Yazıcı transfer gelişmesi | Yusuf Yazıcı hangi takımla anlaştı?

Yusuf Yazıcı transfer gelişmesi | Yusuf Yazıcı hangi takımla anlaştı?

Transferi yılan hikayesine dönen Yusuf Yazıcı'nın kariyerine devam edeceği kulüp belli oldu. Fransa'nın Lille takımında top koşturan ve sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı kulüpsüz kalmıştı. Yıldız oyuncunun anlaştığı takım belli oldu.

Gündem

27.09.2024, 13:55

Fransa'da Lille takımında forma giyen ve buradaki performansı ile dikkat çeken Yusuf Yazıcı'nın adı uzun süre Türk takımlarıyla anılmıştı. Yusuf Yazıcı'nın sözleşme süresi sona erince kulübü sözleşme yenilememe kararı aldı. Kulüpsüz kalan Yusuf Yazıcı kendisine yeni bir kulüp buldu.

Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU?

Lille ile yolları ayrıldıktan sonra yaz transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan Yusuf Yazıcı hakkında flşa iddia geldi. Yunanistan basını, Yusuf Yazıcı'nın yeni adresinin Yunanistan olduğunu açıkladı. Yunan gazeteci Nikos Kotsis'in haberine göre Olympiakos, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna kattı.

'Erkeklerin de kalbi var' diyerek bakanlık önünde toplandırlar! Erkekleri Koruma Derneği hakları için bir araya geldi! 'Erkeklerin de kalbi var' diyerek bakanlık önünde toplandırlar! Erkekleri Koruma... Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI OLİMPİAKOS İLE ANLAŞTI MI?

Yusuf Yazıcı Olympiakos ile sözleşme imzalamak üzere. Oyuncu gün içinde Atina'ya giderek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

"Kalkan-27" operasyonları: Binlerce düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı geçen sezon toplam 42 maça çıktı. Yusuf Yazıcı 12 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı.

 

***********

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading