Yandex Metrica

Sitede Ara

Yüz gerdirme ameliyatı hayatını kararttı: Gözünün içinde bakın ne çıktı

Yüz gerdirme ameliyatı hayatını kararttı: Gözünün içinde bakın ne çıktı

İstanbul'da 54 yaşındaki Hülya K., yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yattı ancak hayatı kabusa döndü. Hülya K.'nin gözünün içinde et çıktı, yüzünde kalıcı hasar kaldı.

Gündem

27.07.2024, 10:53

İstanbul'da ikamet eden 54 yaşındaki Hülya K., yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yattı ancak hayatı kabusa döndü.

Sabah gazetesinin haberine göre; 54 yaşındaki Hülya K. 85 bin lira para vererek özel bir hastanede bıçak altına yattı ve yüz gerdirme ameliyatı oldu.

3 Nisan 2024 tarihinde bıçak altına yatan Hülya K., operasyonun ardından evinin yolunu tutarken kendisine reçete edilen ilaçların kullanılması gerektiği belirtildi.

Zerrin Özer hastalığına ilişkin ilk kez konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında samimi itiraflarda bulundu! Zerrin Özer hastalığına ilişkin ilk kez konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında... Haberi Görüntüle

AĞIR ENFEKSİYON GEÇİRMEYE BAŞLADI

İddiaya göre; doktorla yapılan görüşmelerde Hülya K.'nin en fazla bir hafta içerisinde tamamen düzeleceği garanti edildi. Ancak ilerleyen günlerde 54 yaşındaki kadın hasta ağır enfeksiyon geçirmeye başladı. kadın hasta, Bu süreçte gözünün içerisinde çok sıkıntılar çektiğini belirtirken gözünden akıntılar gelmeye başlayınca doktoru ile yeniden irtibata geçti. Kadın hasta, gözündeki enfeksiyonun sebeplerini öğrenmeye çalıştı. Doktor hastasına ilaçlarını kullanmaya devam etmesini enfeksiyonun geçeceğini belirtti.

Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok? Mansur Yavaş hakkında ne dedi? Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok?... Haberi Görüntüle

GÖZÜNÜN İÇİNDE ET ÇIKTI

Yaşanan sıkıntılara daha fazla dayanamayan kadın hasta, soluğu doktorun yanında aldı. Daha sonrasında farklı doktorlara giden Hülya K., ameliyatın başarısız olduğunu durumun düzeltilmesi için çoğu doktorun yaklaşmadığını, tedavi edeceğini söyleyen doktorların ise 350 bin lira istediğini öğrendi. Kısa bir süre sonra gözünün içerisinde et çıktığını fark eden Hülya K., bu kez hastanedeki yetkilileriyle görüştü ve yaşadığı mağduriyeti anlattı. Yüzünde kalıcı hasar kaldığını, konuşmakta zorluk çektiğini ve insan içerisine çıkamadığını belirten hasta doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını beyan etti.

X (Twitter) Brezilya'da neden yasaklandı? Elon Musk duyurdu... X (Twitter) Brezilya'da neden yasaklandı? Elon Musk duyurdu... Haberi Görüntüle

DOKTOR İŞTEN ÇIKARILDI

Hastane yetkilileri ise Hülya K.'ya söz konusu doktor hakkında benzer bir çok şikayet aldıklarını bu nedenle görevine son verdiklerini belirtti. Hasta kadın, yaşadığı mağduriyet sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu. ve doktorun cezalandırılmasını istedi. Savcılığın Adli Tıp Kurumundan istenecek rapor ile durumu belgeleyebileceği belirtilen dilekçe sonrası doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading