Yüzüğünü vermeyen yaşlı kadına akrabasından keser sapıyla işkence

Yüzüğünü vermeyen yaşlı kadına akrabasından keser sapıyla işkence

Adana'da meydana gelen olayda Halil İbrahim A. isimli şahıs akrabası olan 74 yaşındaki Harun Eşim'in yüzüğünü almak için evinde öldüresiye dövdü. Ağır yaralanan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre içerisinde Halil İbrahim A. ise mahalleli tarafından hortumla dövüldü.

Gündem

01.10.2024, 14:48

Adana'da 29 Eylül’de korkunç bir olay meydana geldi. Akrabası olan kadını yüzüğünü vermediği için keser sapıyla darp eden şahıs, mahalleli tarafından hortumla dövüldü. Ambulansla hastaneye götürülürken firar eden şahıs, yakalanıp tutuklandı.

2 katlı müstakil evde meydana gelen korkunç olayda uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Halil İbrahim Akay, evde yalnız yaşayan akrabası Harun Eşim’in yanına gitti. Eşim, evin salonunda Akay ile birlikte yemek yiyip, çay içti.

MİT'ten paket teslim: PKK’nın Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist İstanbul'da yakalandı MİT'ten paket teslim: PKK’nın Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist İstanbul'da... Haberi Görüntüle

KESER SAPIYLA İŞKENCE

Bir süre sonra banyoya giden Akay, “Harun teyze, musluğun bozulmuş” diyerek Harun Eşim’i yanına çağırdı. Halil İbrahim Akay, burada Harun Eşim’i keser sapıyla dövüp, yüzüne biber gazı sıktı. Halil İbrahim A., banyonda Harun Eşim'e su tutup öldüresiye darp etti. Bununla yetinmeyen Halil İbrahim Akay, Eşim’in parmağındaki alyansı gasbedip, cep telefonunu da aldıktan sonra evden çıkıp, kapıyı kadının üzerine kilitledi.

MSB duyurdu: Gara'da PKK'ya büyük darbe MSB duyurdu: Gara'da PKK'ya büyük darbe Haberi Görüntüle

SÜRÜKLENEREK KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ 

Öldüresiye dövülen Harun Eşim, sürüklenerek pencereye çıkıp komşularından yardım istedi. Harun Eşim’in çığlıklarını duyan komşuları, şüpheli Halil İbrahim Akay’ı sokağa çıktığı esnada yakaladı. Mahalleli, linç girişiminde bulunduğu Akay’ı, çağırılan polis ekibine teslim etti. Başına ve kollarına aldığı darbelerle yaralanan Harun Eşim ise ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bilincini kaybettiği belirlenen Eşim, tedavisinin ardından dün taburcu edildi.

Köprübaşı Polis Merkezi Amirliğine götürülen zanlı Halil İbrahim A'nın akrabası Eşim'in evine gidip birlikte kahvaltı yaptığı, daha sonra kadını darbedip parmağındaki altın yüzük ile içinde cep telefonu ve bir miktar parası bulunan cüzdanı gasbettiği belirlendi. Harun Eşim, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Naci Görür'den o il için korkutan uyarı: Deprem riski yüksek Naci Görür'den o il için korkutan uyarı: Deprem riski yüksek Haberi Görüntüle

DEHŞETİ ANLATTILAR: ZORLA ALIP BANYOYA KİTLEMİŞLER

Keser sapıyla işkenceye maruz kalan yaşlı kadının oğlu Metin Eşim, zanlının annesiyle kahvaltı yaptıktan sonra elini yıkama bahanesiyle lavaboya gittiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı;

"Daha sonra zanlı, musluğun arızalı olduğunu söyleyerek annemi çağırmış. Annem yanına gittiğinde ise zanlı kendisini darbederek parmağındaki yüzüğü zorla alıp banyoya kilitlemiş. Zanlı, annemin içinde para ve cep telefonunun olduğu cüzdanını da alarak evden çıkmış. Annemin kapıyı açıp pencereden yardım istemesi üzerine sokaktan geçen vatandaşlar bu kişiyi yakalayıp polise teslim etmiş."

Annesinin aldığı yaralar nedeniyle hala kendine gelemediğini dile getiren Harun Eşim'in kızı Nilüfer Avluk da şüphelinin en ağır cezayı almasını istediklerini belirtti.

Filistin düşmanı yeni kabine halkı sokaklara döktü: Fransa'da ayaklanma Filistin düşmanı yeni kabine halkı sokaklara döktü: Fransa'da ayaklanma Haberi Görüntüle

''YÜZÜĞÜNÜ ALMAYA ÇALIŞMIŞ''

Annesinin evde tek olduğu sırada olayın yaşandığı aktaran 45 yaşındaki Mukaddes Çınar ise şunları kaydetti;

“Annem evde tek otururken olay meydana geldi. Annemi tek görünce, 'kefen param' dediği yüzüğünü almaya çalışmış. Daha sonra zorla yüzüğü ve cep telefonu alıyor. Annemi dövdüğü yetmediği gibi, banyoda suya tutup sonra üzerine kapıyı kilitliyor. Dış kapıyı da kilitleyip dış kapının kolunu kırıyor içeri kimse girmesin diye. Mahalleli daha sonra adamı darp ediyor. Ellerine sağlık, teşekkür ediyorum dövenlere” 

Zanlı Halil İbrahim A, polis merkezindeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading