Yandex Metrica

Sitede Ara

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu

Cinsel taciz, mobbing ve kaset iddialarının odağındaki Zafer Partisi, Ümit Özdağ'ın yakın ekibinin yarı çıplak fotoğrafıyla bir kez daha gündeme oturdu. Özdağ ile ilişkisi olduğu söylenen genel başkan yardımcısı Tunçer, partinin İstanbul il başkanı Hakan Akşit'le yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu: "Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir." Bu tuhaf tavır Zafer Partisi'nden istifaları peş peşe getirdi. 

Gündem

05.09.2024, 22:01

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer, geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı sarsan fotoğrafını Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle savundu: "Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir."

Tunçer'i Atatürk'ün sözüne atıf yapmaya iten sebep, kendisini Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit'le yarı çıplak halde gösteren fotoğraf oldu. 

Sosyal medya hesabında yayınladığı mesajda Tunçer, 'iki yetişkin bekar insanı sayfiye yerinde gösteren fotoğrafın çokça konuşulmasını yadırgadığını' belirtti. 

Sevdagül Tunçer, Hakan Akşit'le fotoğrafının yayınlanmasının ardından bu açıklamayı yaptı.

Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARININ SON HALKASI...

Sayfiye yerindeki yarı çıplak fotoğrafını Mustafa Kemal Atatürk'le savunurken takipçilerinin yoğun tepkisiyle karşılaşan Tunçer, belden aşağı iddialarla çalkalanan Zafer Partisi'nin son mağduru oldu. 

Nitekim Avukat Sevdagül Tunçer'in adı daha önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile anılmıştı. Buna dikkat çeken kişi ise Özdağ'ın muhalifi değil, partinin tepesindeki isimlerden biriydi. 

24 Şubat 2023'te yayınladığı açıklamayla Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Adem Taşkaya, Özdağ'ın Tunçer'le ilişki yaşadığı imâ etmiş ve şunu yazmıştı:

Adem Taşkaya, Ümit Özdağ ile Sevdagül Tunçer arasında ilişki olduğunu imâ etti.

"Partideki istek ve taleplerinizi Ümit Özdağ'a iletmeyin. Sevdagül Tunçer'e söyleyin, onun dedikleri iki dakikada gerçekleşir. Kendisinden ve Sevdagül Tunçer'den başkasının ön plana çıkmasını istemeyen bir kişiden bir şey olmaz.

Sizin Sevdalarınızla benim Sevdalarım arasında dağlar kadar fark var. Benim sevdam Türk Milliyetçiliği fikri ve idealinin iktidar olmasıyla ilgilidir."

O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor Haberi Görüntüle

'REZİL HERİFLER, PİSLİKLER' DEDİ VE AYRILDI

Sevdagül Tunçer ile Hakan Akşit'in yarı çıplak fotoğrafının Zafer Partisi'nin kurumsal kimliğine zarar verdiğini söyleyen partililer, iki ismi de istifaya çağırdı. Ancak ne Tunçer ne de Akşit geri adım atmadı. Bunun üzerine başta Bursa il örgütü üyeleri olmak üzere çok sayıda Zafer Partili istifa ettiklerini açıkladı. 

Kocaeli Gebze'de Zafer Partisi üyeliğini sonlandırdığını duyuran Gökhan Yılmaz adlı kişi ise zehir zemberek şu mesajı paylaştı: "Böyle ahlaksız, pis insanlarla aynı partide olmak benim için utançtır. Rezil herifler, pislikler! Bugün itibariyle istifa ediyorum."

Zafer Partisi bir kez daha istifalarla sarsıldı.

İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener'in bir dönem birlikte siyaset yaptığı Ümit Özdağ hakkında "Sekreteriyle kasedi var" dediği ileri sürülmüştü. Siyaset kulislerini sarsan bu iddiaya sert tepki gösteren Ümit Özdağ, "Ben bekarım. Elinde kasedim varsa Akşener Netflix'e göndersin" demişti. 

9 Eylül (bugün) Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün EGO otobüs, metro öğrencilere bedava mı? 9 Eylül (bugün) Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün EGO otobüs,... Haberi Görüntüle

TACİZİN KURUMSALLAŞTIĞI MÜESSESE...

Ümit Özdağ'ın 'Tayyibe Merve Çakar' adlı bir kadını milletvekili adayı gösterirken kullandığı ifadeler ise partideki ahlakî erozyonun bir yansıması oldu. 

Adayını tanıtırken Özdağ, "Konjonktüre uygun böyle siyasi isimler az bulunur" dedi. Belaltı ifadelere daha fazla dayanamayan Tayyibe Merve Çakar, 'ağır mobinge uğradığı' gerekçesiyle Zafer Partisi'nde istifa ettiğini duyurdu. 

Tayyibe Merve Çakar, Ümit Özdağ'dan uzaklaşan kadınlar zincirinin son halkası oldu.

Partideki skandallar serisi bununla da bitmedi. Ümit Özdağ'ın 'genel başkan yardımcısı' olarak atadığı Kübra Kayhan, yoğun taciz vakalarından ötürü Zafer Partisi'nden ayrıldı. 2022 Ağustos'unda yazdığı mesajında Kayhan, "Partide cinsel taciz var" dediği için tehdit edildiğini anlattı.  

Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'ndeki danışmanı Onur Şenarslan'ın istifa ederken kullandığı şu ifade ise dikkatleri bir kez daha bu partiye çevirdi: "Güvensizliğin ve tacizin kurumsallaştığı bir müessese..."

Narin cinayetinde aileye neden başsağlığı dilemedi? Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Narin cinayetinde aileye neden başsağlığı dilemedi? Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Haberi Görüntüle

ADNAN OKTAR'IN KEDİCİĞİ DE GELMİŞTİ

Zafer Partisi'nin Ankara İl Başkanı Neslihan Irvana da 2023 yılında istifa etti. 

Partiye 1 milyon 750 bin lira para harcadığını ancak Ümit Özdağ'ın '1 damacana su almayan fakat laf üreten kişilere kıymet verdiğini' söyleyen Irvana, "Bizim partide belden aşağı mevzular var ama terbiyem elvermiyor" diyerek Zafer Partisi macerasını noktaladı. 

Zafer Partisi Ankara eski İl Başkanı Neslihan Irvana (soldan ikinci)

Irvana, "Partiye yönelik tüm inancımın kaybolmasına sebep Ümit Özdağ'dır" dedi. 

Partide en çok tartışma yaratan olaylardan biri de Ümit Özdağ'ın Adnan Oktar'dan kedicik transferiydi.

Avukat Doğanay Bengisu Ateş'i Zafer Partisi kadrosuna kattıklarını sosyal medya hesabından duyuran Özdağ, Ateş'in Adnan Oktar'ın önünde sütyeniyle dans ettiği görüntüler ortaya çıkınca bu paylaşımını apartopar sildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading