Yandex Metrica

Zamlı bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti 217 bin lira mı olacak?

Zamlı bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti 217 bin lira mı olacak?

Haziran ayı enflasyon verisinin açıklanmasının ardından gözler zamlı bedelli askerlik ücretlerine çevrildi. Vatani görevlerini bedelli asker olarak yapmak isteyenler yeni dönemde daha fazla ücret ödeyecek. Peki zamlı bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti 217 bin lira mı olacak?

Gündem

03.07.2024, 11:33

3 Temmuz Çarşamba günü milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan verilerle birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Bununla birlikte 65 yaş maaşı, engelli maaşı ve evde bakım yardımı gibi sosyal ödemeler de yeni dönemde zamlı olarak hesaplara yatacak. Temmuz ayında bedelli askerlik üceretlerine de güncelleme yapılacak. 

8 günde 68 kişi öldü! Bakanlıktan uyarı üstüne uyarı: Hız yapmayalım! 8 günde 68 kişi öldü! Bakanlıktan uyarı üstüne uyarı: Hız... Haberi Görüntüle

ZAMLI BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Vatani görevlerini bedelli asker olarak yapmak isteyenler Temmuz 2024'te bedelli askerlik ücretine ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Bilindiği üzere bedelli askerlik ücretleri Ocak ve Temmuz aylarında yeniden güncelleniyor. Memur aylık katsayısına göre yeniden belirlenen bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?

Tolga Tolunay kimdir? (Sağlık Bakanlığı) Tolga Tolunay kimdir? (Sağlık Bakanlığı) Haberi Görüntüle

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 217 BİN LİRA MI OLDU?

182 bin 609 TL seviyesinde olan bedelli askerlik ücretinin güncelenerek 217 bin 870 lira seviyesine çıkması bekleniyor. Ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Ankara'da dikkat çeken görüşme: : CHP heyeti ve Bakan Şimşek bir araya geldi! Ankara'da dikkat çeken görüşme: : CHP heyeti ve Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NASIL BELİRLENİYOR?

Bedelli askerlik ücreti memur maaşlarına gelen zamla birlikte Ocak ve Temmuz aylarında yeninden şekilleniyor. Bedelli askerlik ücreti güncel memur aylık katsayısının 240.000’e çarpımı ile belirleniyor. Temmuz ayında belirlenen ücret ise 31 Aralık’a kadar geçerli oluyor.

Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu kabul etti Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu... Haberi Görüntüle

BEDELLİ ASKERLİK ZAMMI NE ZAMAN?

Bedelli askerlik ücretlerine Ocak ve Temmuz aylarında zam yapılır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading