Yandex Metrica

Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı

13 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-24” operasyonlarında; 911 Kg uyuşturucu madde, 10 milyon 995 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 83 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. 28’i tutuklandı. 17’sine adli kontrol kararı veridi. 5’nin  işlemleri sürüyor. 

Gündem

27.06.2024, 11:42

İçişleri Bakanlığı'nın zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

13 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik “NARKOÇELİK-24” operasyonları düzenlendi.

Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-24” operasyonlarında; 911 Kg uyuşturucu madde, 10 milyon 995 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 83 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. 28’i tutuklandı. 17’sine adli kontrol kararı veridi. 5’nin  işlemleri sürüyor. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonlara ilişkin detaylı bilgi verirken Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme! Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran... Haberi Görüntüle

''ÜLKEMİZİ ZEHİR TACİRLERİNDEN TEMİZLEMEYE KARARLIYIZ''

Bakan Yerlikaya açıklamasında şunları kaydetti;

''Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle''

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading