Yandex Metrica

Zeka testi! Sözelciler kör oldu! Sayısalcılar şıp diye buldu: İki benzer sayıyı 8 saniyede bulun!

Zeka testi! Sözelciler kör oldu! Sayısalcılar şıp diye buldu: İki benzer sayıyı 8 saniyede bulun!

Optik illüzyonların gözlerimizi kandırdığı ve sıklıkla internette viral hale geldiği biliniyor. Desenler, eskizler, renkli görüntüler veya yaratıcı bir şekilde hazırlanmış metinler içeren bu görseller genellikle kullanıcılar arasında hayranlık uyandırır. Son zamanlarda, iki benzer sayıyı bulmanız gereken bir sayı havuzunun resmi internette yayıldı. Bu mücadeleyi üstlenmeye hazır mısın? Bu görev hiç de kolay değil ve 8 saniyelik zaman sınırı işi daha da zorlaştırıyor.

Gündem

25.06.2024, 15:43

Resme dikkatlice bakın. Farklı renkteki küçük ve büyük kutularda farklı sayıların yazıldığını göreceksiniz. Nereye baksanız yeni bir numara yazılıyor. Yani aralarında çift olan bir sayı bulmalısınız; yani bu resimde iki kere yazılmıştır. Bu mücadeleyi tamamlamak için sadece 8 saniyeniz var.

Fotoğrafa bir göz atın:

Biraz ipucu ister misiniz? Numarayı bulmak zor değil ama parlak renkleri görünce gözler karışıyor. Eğer bulamıyorsanız, ipucu şu ki, bir sayı yukarıda, diğerinde ise sağ tarafta biraz aşağıda yazıyor.

Şok kararı duyurdular: Artık 2000 yılından eski araçlar trafiğe çıkamayacak! Cezası çok büyük... Şok kararı duyurdular: Artık 2000 yılından eski araçlar trafiğe çıkamayacak!... Haberi Görüntüle

İŞTE BULMACANIN CEVABI

Numarayı bulmak zor değil ama parlak renkleri görünce gözler karışıyor. Eğer bulamıyorsanız, ipucu şu ki, bir sayı yukarıda, diğerinde ise sağ tarafta biraz aşağıda yazıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading