Yandex Metrica

Zerrin Özer hastalığına ilişkin ilk kez konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında samimi itiraflarda bulundu!

Zerrin Özer hastalığına ilişkin ilk kez konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında samimi itiraflarda bulundu!

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından olan 66 yaşındaki Zerrin Özer samimi itiraflarda bulundu. Hastalığı hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisini dile getirdikten sonra uğradığı linç girişimini ve yaşadığı psikolojik sorunları ilk kez anlattı.

Gündem

26.08.2024, 12:59

Son olarak 'Basit Numaralar' şarkısıyla gündeme gelen Türkiye'ni nsevilen sanatçılarından olan ve uzun süredir hastalığıyla mücadele eden 66 yaşındaki Zerrin Özer itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Narin'in akrabasından dikkat çeken çıkış: 'Gidin yalan konuşun' dedi yumruklu saldırıya uğradı Narin'in akrabasından dikkat çeken çıkış: 'Gidin yalan konuşun' dedi yumruklu... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA KONUŞTU

Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini açıklamasının ardından sosyal medyadan uğradıı saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Özer, "Cumhurbaşkanımızın vefalı ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Geçmişte ona olan sevgimi açıkladığımda ağır bir linç kampanyasıyla karşılaştım" dedi.

Linç sonrası yaşadığı psikolojik çöküntüyü ve ağır ithamları kaldıramadığını belirten ünlü şarkıcı Özer, ''Samimiyetle duygularımı paylaştım ve bunun sonucunda nefret kampanyasına maruz kaldım" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz konusu değil' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz... Haberi Görüntüle

HASTALIĞI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Özer hastalığına ilişlin zorlu süreci anlattı. Ünlü şarkıcı Özer, ''Sürekli baş dönmelerim oluyordu, vertigo olduğumu düşündüm. Baş dönemlerim çok artınca, doktorum incelemeye aldı. Beyincikte sağdaki damarda yüzde 70, soldaki damarda yüzde 30 daralma var. Tedaviye başladım.'' belirtti. 

Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Haberi Görüntüle

''İYİ İNSAN OLMAK İÇİN UĞRAŞTIM''

Kariyerinde ayağımı kaydırmak isteyen insanların olduğunu belirten Özer, '' Sesim iyi diye çok azap çektim, düşmanlıkla karşılaştım. Ayağımı kaydırmak isteyen çok oldu. Ben hep iyi insan olmak için uğraştım. Benim için en önemlisi bu. İçimdeki o küçük çocuk hâlâ bende. Onu kaybetmemeye de çalışıyorum. Çok duygusalım, duygularım aklımın önüne geçti. Hata da yaptıysam bundan dolayı yaptım.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading