Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi?

Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi?

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla deviasyon ameliyatı geçirdiğini duyurdu. Sağlıklı bir şekilde nefes alabilmek için bu ameliyatı yaptırdığını belirten Bastık, estetik operasyonu geçirdiğine dair çıkan haber ve yorumlara ise tepki gösterdi.

Gündem

16.10.2024, 16:32

Zeynep Bastık nefes almasını zorlaştıran rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası sürecin zor geçtiğini ifade eden Bastık, "Dün zor bir gece geçirdim ama bugün daha iyiyim. Tıkanıklık ve ödem dışında her şey yolunda. Ben sadece deviasyon ameliyatı oldum, gördüğünüz gibi estetik ameliyatı değil" açıklamasını yaptı.

Uzman öğretmenlik sınavı kalktı mı? Bu sene (2024-2025) uzman öğretmenlik sınavı yok mu? Uzman öğretmenlik sınavı kalktı mı? Bu sene (2024-2025) uzman öğretmenlik... Haberi Görüntüle

DEVİSYON AMELİYATI OLDUM 

Zeynep Bastık yaptığı paylaşım şu şekilde: 

Estetik haberlerine sitem eden Bastık, "Dün biraz zor bir gece geçirdim Bugün tıkanıklık ve ödem haricinde iyiyim. Deviasyon ameliyatı oldum ben gördüğünüz gibi estetik ameliyatı​ değil” dedi.

Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa oldu: Mehtap çocuğu öldür! Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa... Haberi Görüntüle

JET YANIT GELDİ

Paylaşımı sonrası devam eden estetik mesajlarına da sitem eden Zeynep Bastık, "Yani estetik ameliyatı olduğun çok belli ama bence gizlemene gerek yok çok güzel olmuş" yazan takipçisine "Mustafa'ya seri göz getirin" cevabını verdi. 

Devisyon ameliyatı nedir? 

Deviasyon ameliyatı, burnun içinde bulunan septumun (burun bölmesi) eğriliği nedeniyle yapılan bir cerrahi müdahaledir. Septum, burnu iki eşit hava yolu kanalına ayıran kıkırdak ve kemikten oluşan bir yapıdır. Eğer bu yapı eğri ya da kaymışsa, bir burun deliği daralabilir ve bu da nefes almayı zorlaştırabilir. Bu duruma "septum deviasyonu" denir.

Deviasyon ameliyatı, burnun içindeki bu eğriliği düzelterek kişinin daha rahat nefes almasını sağlar. Genellikle lokal ya da genel anestezi altında yapılır ve burnun estetik görünümünde bir değişiklik olmaz, çünkü ameliyat burun içinden yapılır. Bu ameliyat, nefes alma zorluğu, horlama ve sık sinüs enfeksiyonu gibi şikayetleri olan kişiler için önerilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading