Zonguldak 1 Ekim okullar tatil mi? Salı Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı?

Zonguldak 1 Ekim okullar tatil mi? Salı Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı?

Meteoroloji ile AFAD’dan Zonguldak için aşırı yağış uyarısı gelmesi sonrasında 1 Ekim’de okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, yarın 1 Ekim Salı Zonguldak’ta okullara yağmur tatili var mı?

Gündem

30.09.2024, 17:17

Meteoroloji’den son AFAD’dan da Zonguldak için aşırı yapış uyarısı geldi. 1-2 Ekim 2024 tarihlerinde turuncu kod ile yapılan uyarı sistemine göre; Zonguldak’ta il genelinde yağışların aşırı şiddetli olması beklenmektedir.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yarın (01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (100 kg/m2/12 saat ve üzeri), Düzce, Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Zonguldak 1 Ekim okullar tatil mi

AFAD ve Meteoroloji’den gelen uyarılar sonrasında öğrenciler Zonguldak’ta yarın 1 Ekim Salı günü okulların tatil ilan edilip edilmediğini merak ediyor.

Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere uyarı Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere... Haberi Görüntüle

YARIN ZONGULDAK’TA 1 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji ile AFAD’dan gelen uyarılar sonrasında Zonguldak’ta 1 Ekim Pazartesi günü aşırı yağışların görüleceği kaydedildi. Öğrencilerde valilikten gelecek olan tatil haberini beklemeye başladı. Ancak şu ana kadar Zonguldak Valiliği’nden bir açıklama gelmediğinden yarın Zonguldak’ta 1 Eylül Salı günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

1

2

4

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading