Zonguldak 14 Ekim okullar tatil mi? Yarın Zonguldak'ta Pazartesi hangi ilçelerde okullara tatil var?

Zonguldak 14 Ekim okullar tatil mi? Yarın Zonguldak'ta Pazartesi hangi ilçelerde okullara tatil var?

Meteoroloji'den Zonguldak için gök gürültülü sağanak yağış, fırtına ve sel uyarısı sonrasında yarın 14 Ekim'de Zonguldak'ta okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, yarın 14 Ekim Pazartesi Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullara tatil var?

Gündem

13.10.2024, 01:13

Meteoroloji'den hafta sonunda Pazar günü için Zonguldak'a gök gürültülü sağanak yağış, fırtına ve sel uyarısı yapıldı. Yağışların özellikle Zonguldak'ta akşam saatlerine kadar etkili olacağı ve bu nedenle de ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile olumsuz hava şartları etkisini göstereceği söylendi.

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında, “Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin Ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Bu uyarılarla birlikte öğrencilerde başta Zonguldak'ta yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgular oldu.

Zonguldak 14 Ekim okullar tatil mi

Doktor olan peygamber kimdir? Hz. Lokman peygamber mi? Doktor olan peygamber kimdir? Hz. Lokman peygamber mi? Haberi Görüntüle

ZONGULDAK 14 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen kuvvetli yağış, fırtına ve sel uyarıları sonrasında Zonguldak'ta 14 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Zonguldak Valiliği'nden gelen bir son dakika haberi olmadığından Zonguldak'ta yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okullar tatil değildir.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading