Zonguldak 2 Ekim okullar TATİL mi? Çarşamba Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullar tatil?

Zonguldak 2 Ekim okullar TATİL mi? Çarşamba Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullar tatil?

Meteoroloji’den gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Zonguldak’ta 2 Ekim okullar tatil mi sorusu akıllara geldi. Zonguldak’ta Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Karadeniz Ereğli, Kilimli, Kozlu ilçelerinde yarın 2 Ekim Çarşamba gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği merak edilmekte. Peki, yarın 2 Ekim Zonguldak’ta hangi ilçelerde okullar tatil?

Gündem

01.10.2024, 17:39

Meteoroloji’den gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı ile birlikte Zonguldak il genelinde ve ilçelerde olumsuz hava koşulları dikkat çekiyor. Zonguldak Valiliği’nden gelen son dakika tatil açıklaması öğrencileri yakından ilgilendiriyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "(01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (100 kg/m2/12 saat ve üzeri), Düzce, Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Gelen son uyarılar ile birlikte Zonguldak il genelinde yarın 2 Ekim Çarşamba gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Zonguldak 2 Ekim okullar tatil mi

Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı yanlış taktik! Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı... Haberi Görüntüle

YARIN 2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den Zonguldak için gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı sonrasında öğrenciler yarın 2 Ekim’de okullar tatil mi sorusuna tanıt aramaktadır. Ancak şu ana kadar Zonguldak Valiliği’nden bir son dakika açıklaması gelmediğinden yarın Zonguldak’ta 2 Ekim Çarşamba günü okullar tatil değildir.

Son olarak Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle; ilimiz genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim 2024 Salı günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

1

7

2

3

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading