Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullara tatil var?

Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullara tatil var?

Meteoroloji’den gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Zonguldak’ta Perşembe günü yarın okullar tatil mi sorusu yeniden gündem oldu. Peki, Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi?

Gündem

02.10.2024, 10:22

Meteoroloji’den Zonguldak il geneli için aşırı yağış ve fırtına uyarısı geldi. Akşam saatlerinde etkili olan yağışlar nedeniyle bazı evlerin güvenlik nedeniyle boşaltıldığı ve Kilimli’de de toprak kayması yaşandığı kaydedildi.

Zonguldak’ta hafta başından bu yana devam eden yağışlar nedeniyle bazı ilçelerde heyelan riski yaşandı. Zonguldak Havalimanı’nda ise kuvvetli rüzgar ve şiddetli yağış sebebiyle havayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “(01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (100 kg/m2/12 saat ve üzeri), Düzce, Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Öğrencilerde son uyarılarla birlikte Zonguldak’ta yarın 3 Ekim Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmediğini sorgular oldu.

Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi

Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade: Katil amcası Salim Güran Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade:... Haberi Görüntüle

ZONGULDAK 3 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak’ta hafta başından bu yana devam eden aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle son olarak valilik tarafından yapılan açıklamada okullar tatil edildi. Ancak şu ana kadar Zonguldak Valiliği’nden bir haber gelmediğinden dolayı yarın 3 Ekim Perşembe gününde okullar tatil değildir.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Zonguldak il genelinde, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading