Zonguldak 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı?

Zonguldak 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı?

Meteoroloji’den Zonguldak için gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında yarın 30 Eylül’de okullar tatil sorusu gündem oldu. Peki, Zonguldak’ta 30 Eylül okullara tatil var mı?

Gündem

29.09.2024, 22:23

Meteoroloji’den yeni haftayla birlikte peş peşe uyarılar gelmeye başladı. Hafta sonunda açık olan havalar yeni günle birlikte biraz soğuyacak. Bu illerden birisi de Zonguldak olacak.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Bu gece (29 Eylül) saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Bursa’da Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ile öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop’ta yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Bu uyarıyla birlikte öğrencilerde Zonguldak’ta yarın 30 Eylül Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgular oldu.

Zonguldak 30 Eylül okullar tatil mi

Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi? Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi?" Haberi Görüntüle

ZONGULDAK’TA 30 EYLÜL OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Zonguldak’ta yarın 30 Eylül’de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından yarın 30 Eylül Pazartesi gününde Zonguldak’ta okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

1

72

7

2

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading