Zonguldak, Bartın, Kastamonu 2 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Zonguldak, Bartın, Kastamonu 2 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Meteoroloji’den Zonguldak, Bartın, Kastamonu illeri için gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. Öğrencilerde yarın 2 Ekim Salı okullar tatil mi sorusunun cevabını aramakta. Peki, 2 Ekim’de Zonguldak, Bartın, Kastamonu’da okullara tatil var mı?

Gündem

01.10.2024, 11:28

Meteoroloji’den yeni haftada Batı Karadeniz’de Zonguldak, Bartın, Kastamonu illeri için gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Beklenen yağışların fırtına anında aşırı olmasının beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “(01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (100 kg/m2/12 saat ve üzeri), Düzce, Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Yapılan bu uyarının ardından Zonguldak, Bartın, Kastamonu illerinde yaşayan öğrenciler 2 Ekim’de okullar tatil mi sorusunun yanıtını aramaktadır.

2 Ekim okullar tatil mi

28 Eylül Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray bu hafta kiminle, hangi takımla oynayacak? 28 Eylül Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray bu hafta... Haberi Görüntüle

YARIN 2 EKİM OKULLAR TAİL Mİ?

Meteoroloji’den Zonguldak, Bartın, Kastamonu için aşırı yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Öğrencilerde yarın 2 Ekim’de okullar tatil olacak mı sorusunun cevabını merak etmektedir. Ancak şu ana kadar valiliklerden bir son dakika açıklaması gelmediğinden Zonguldak, Bartın, Kastamonu’da yarın 2 Ekim Salı günü okullar tatil değildir.

Son olarak aşırı yağış ve fırtına nedeniyle Bartın ve Zonguldak’ta okullar 1 gün süreyle 1 Ekim Pazartesi günü tatil ilan edilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading