Yandex Metrica

Sitede Ara

Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı?

Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı?

İzmir Konak'ta 12 Temmuz'da meydana gelen sağanak yağışta yolda biriken su birikintisinden geçmeye çalışan 2 kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. Bilirkişi raporları doğrultusunda çok sayıda kişi yaşanan olayda sorumluluğu bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Son olarak İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan gözaltına alındı. Peki İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan kimdir? Gürkan Erdoğan tutuklandı mı?

Gündem

25.07.2024, 16:02

İzmir'in Konak ilçesinde su birikintisinden karşıya geçmek isteyen 2 vatandaşımız ihmaller zinciri nedeniyle elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma devam ederken  İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan gözaltına alındı. Son dakika gelişmesinin ardından Gürkan Erdoğan kimdir? Gürkan Erdoğan tutuklandı mı soruları gündeme geldi.

İstanbul'da taksi sayısı 31 bin mi oldu? İstanbul'da ticari sarı taksi sayısı kaç oldu? İstanbul'da taksi sayısı 31 bin mi oldu? İstanbul'da ticari sarı... Haberi Görüntüle

GÜRKAN ERDOĞAN KİMDİR?

1982 yılında İzmir’de dünyaya gelen Gürkan Erdoğan ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı.

Üniversite eğitimini de İzmir'de tamamlayan Gürkan Erdoğan  2006 yılında Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği lisans eğitimini tamamladı.

Mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. 2006 – 2009 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 

İnşaat Mühendisleri Odası’nda da bir süre çalıştı.

2012 yılında Ege Üniversitesi’nde planlama alanında yaptığı çalışmalarla master derecesi alarak İnşaat Yüksek Mühendisi oldu. 

2009 yılında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı olarak bir süre görev yaptı.

2020 yılında İZSU Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra 2024 yılında İZSU Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Diyanet iddialar üzerine harekete geçti! FETÖ iddialarına soruşturma Diyanet iddialar üzerine harekete geçti! FETÖ iddialarına soruşturma Haberi Görüntüle

GÜRKAN ERDOĞAN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak yağış sırasında 2 vatandaşımız elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybetti. Bilir kişi raporları doğrultusunda İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan da gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 14 kişi tutuklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading