Yandex Metrica

Sitede Ara

Muş Emniyeti'nin keskin nişancı görüntüsü milyonların gündeminde

Teröristlere yurt içi ve sınır ötesinde göz açtırmayan güvenlik güçleri, Türkiye topraklarında kalmış 80 kadar teröristi yok etmek için gözünü kırpmadan çalışıyor. Muş Emniyet Müdürlüğü'nün paylaştığı görüntüde arazide gizlendiği görülen bir keskin nişancı, tuttuğu vatan nöbetiyle milyonların gönlünde taht kurdu.

Güvenlik

20.02.2024, 17:26

Terör örgütlerine karşı yurt içi ve sınır ötesinde operasyon üstüne operasyon icra eden güvenlik güçleri hainlere nerede olursa olsun göz açtırmıyor. Silahlı hava araçları bir yandan Suriye ve Irak kuzeyinde ABD destekli teröristleri avlarken, Mehmetçik aynı zamanda teröristlerin kullandığı kampları yerlebir ediyor. 

Verilen yoğun mücadeleyle birlikte Türkiye sınırları içerisinde kalan silahlı terörist sayısı tarihte ilk kez 80'in altına indi. PKK/YPG üyelerinin bulunduğu bölgelere dair alınan istihbarat üzerine güvenlik güçleri sözkonusu yerlerde tertibatını artırıyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Özel Harekât birimleri terörist avında adeta gözünü kırpmadan hareket ediyor. Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan ve kırsal bölgede pusuya yatmış bir keskin nişancıyı gösteren görüntü sosyal medyada fenomen hale geldi. 

Muş kırsalında mini dronla çekilen görüntüde, araziye gizlenmiş PÖH üyesi keskin nişancının uzaktan fark edilmesinin imkansız olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Milyonlarca vatandaşın paylaştığı görüntüde Türkiye'nin gündemine oturan polis memuru, dron kamerası ancak çok yaklaştığında tüfeğinin namlusundan fark edilebiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading