Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin dünyası çalkalandı!

Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin dünyası çalkalandı!

Türkiye'ni nen çok konuşutğu snatçılardan olan 38 yaşındaki ünlü pop yıldızı Hadise Açıkgöz'ün yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise'nin Mustafa adındanki ünlü bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiaları magazin gündmine bomba gibi düştü.

Yaşam

19.07.2024, 16:45

Ünlü şarkıcı Hadise birçok kez aşk hayatıyla gündeme gelmiş, Mehmet Dinçer ile 5 ay evli kalmış sonrasında ise Hasan Can Kaya, Murda ve Mert Ayaydın ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. 

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi! Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni... Haberi Görüntüle

HADİSE'DEN BOMBA AŞK

Hadise ile bir mekanda sarmaş dolaş dans ettiği görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken bu kez de ünlü şarkıcı yeni bir isimle anılmaya başlandı.

Mehmet Dinçer ile evliliğiin son bulmasından sonra adı aşk dedikodularına karışan şarkıcının bu kez de adı Mustafa adındaki iş insanına gönlünü kaptırdığı ortaya çıktı. 

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare! Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

GÖZLERDEN UZAK GÖRÜŞÜYORLAR

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ünlü şarkıcının Mustafa adındaki ünlü bir iş insanı ile aşk yaşamaya başladığı ve bir aydır görüştüklerini duyurdu. 

İkilinin ilişkilerinin bilinmesini istemdikleri için gözlerden uzak yaşadıkları iddia edildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading