Yandex Metrica

Sitede Ara

Hafsanur Sancaktutan'dan estetikli oyunculara ağır eleştiri! Estetikli erkekleri yerden yere vurdu!

Hafsanur Sancaktutan'dan estetikli oyunculara ağır eleştiri! Estetikli erkekleri yerden yere vurdu!

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan geçtiğimiz günlerde Bebek'te bulunan bir mekanda görüntülendi. 23 yaşındaki ünlü oyuncu bir mekanda kahve içerken görüntülendi ve asın mensuplarının sorularını yanıtladı. Estetik yaptıran oyuncuları eleştirirken, 'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki cinsel içerikli sahnesi hakkında konuştu.

Yaşam

30.04.2024, 12:44

23 yaşındaki ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, İstanbul Bebek'te görüntülendi. Ünlü oyuncu basın mensuplarıyla sohbet ederken, estetikle ilgili açıklamlarda bulundu.

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

''HERKES BİRBİRİN BENZİYOR''

Sancaktutan; "Oyuncu olduğum için o mimikler, anıları, yaşanmışlıkları temsil ediyor. Bunları yok etmek istemem. Genç yaşta estetik yapılmasını doğru bulmuyorum. Sosyal medyada güzel kız kavramı değişti. Herkes birbirine benziyor" dedi.

Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000 TL'ye kadar nakit desteği annda hesaplarda! Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000... Haberi Görüntüle

MASTÜRBASYON SAHNESİNE GELEN TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Ayrıca ünlü oyuncunun rol aldığı yeni dizisi 'Dünyayla Benim Aramda' adlı dizide Berlin karakterinde rol aldı.  Ünlü oyuncunun uzun süredir sosyal medya da konuşulan mastürbasyon sahnesine ilişkin ise; ''Bir yerde senaryoya hizmet ediliyorsa, gereksiz de bir şey değilse yapılır. Ana akıma böyle bir iş olsa çocuklarda izleyeceği için böyle bir sahneyi oynamak istemem.'' açıklamasını yaptı.

Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın videosuna tepki yağdı! Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın... Haberi Görüntüle

'OYNAMAM GEREKEN SAHNEYİ OYNADI'

Sancaktutan oynanılması gereken bir sahneyi oynadığını belirterek; ''Dijital olunca işin gereği oynamam gereken sahneyi oynadım. Oyunculukla alakalı sınırım her zaman var. Hitap ettiği kitle çok önemli. Bu sahne gerçekten gerekli mi? Karakterin derinliğinde bir şey ifade ediyor mu? Hikâyeyi etkileyecek mi? Tabii ki ben de sınırsız bir oyuncu değilim" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading